Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:34 | July 28, 2016

  “one gold tooth like..”

  GRILLZ-112GRILLZ_2GRILLZ_9GRILLZ_1221GRILLZ_1GRILLZ_8 GRILLZ_3

   

  PHOTOS BY ELIN KERO / EDIT BY ME : CONTAIN ADLINKS
  _BOMBER FROM BOOHOO, HERE_SHORTS FROM BJÖRN BORG, SIMILAR HERE_TSHIRT FROM NELLY, HERE_
  _SNEAKERS FROM ADIDAS ( LIMITED EDITION)_NECKLACE BORROWED FROM ANDRÉ_
  _HOOPS ARE OLD_BOTTOM TEETH GRILLZ FROM GOLD TEETH USA, HERE_

   

  Yeeeey, finally got my grillz! I’ve been wanting a pair for like..forever now! I love that you can just remove them, put them back in and yeah – just use them whenever you want. They are molded after my own teeth so they stay in place when I have them :) I know some of you won’t like it, but hey – I DO! And as long as you can just remove them and put them back in, I think that’s the perfect way of doing it. So, what’s up? I’m actually HAPPY that the weather is bad today. Whenever the weather is good everything just collapse. I do stuff from morning until night which makes my blog suffering. But today  it’s all good! Elin and I went and shoot some looks yesterday and I can’t wait to show you the rest of the looks. We’ll continue on shooting some other stuff today as well :) So my brother is coming for the weekend! He has never visited me in Stockholm so i’m so happy that he’s coming!! He just turned 18 so we are going to go out on saturday! But first we’re going to take him out for dinner at SUPPER gården on friday and then watch our friend Cherrie perform!
  PS. This bomber is a killer! LOVE IT!

  ____________________________________________

  YEEEY, äntligen kom mina grillz!! Jag har ju velat ha ett par hur länge sen helst nu! Jag älskar att man kan ta av dom och sätta in dom hur mycket och lite men vill. Då kan man använda dom när man själv vill :) Jag förstår att vissa av er inte kommer gilla dom alls, men de GÖR JAG! Kul med lite förnyelse och att man faktist kan ta av och på dom närsom. Så, hur mår ni? Jag är faktist SÅ GLAD att de är dåligt väder idag hahah. Annars är jag iväg hela dagarna så mycket som jag kan och då lider bloggen av de vilket ni vet att jagHATAR. Men idag har jag ju massa tid :) Åh vet ni? Min bror kommer och hälsar på över helgen! Han har aldrig besökt mig i sthockholm innan så jag är så jäkla glad att han kommer!!Han blev nyss 18 så på lördag ska vi ta med honom ut för fest! Men först ska vi käka middag på SUPPER gården på fredag innan vi ska se vår vän Cherrie uppträda!
  PS. Den här bombern är sjuk! ÄLSKAR DEN!


  22 kommentarer  22 kommentarer om ““one gold tooth like..””

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här