Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:01 | July 31, 2016

  Biarritz Vlogg / 2016

   

  BIARRITZ & SAN SEBASTIAN VLOGG
  DON’T FORGET TO SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE CHANNEL HERE 

   

  Watch and enjoy! It’s my vlogg from our trip to Biarritz ( & San Sebastian ) together with Surfakademin. Like always, I had a total blast! And Biarritz is such a pretty place – which you’ll see in the video! I still don’t have THAT many views or subscribers so please watch and subscribe and I’ll be the happiest girl ever . Do that HERE ! Please let me know what you wanna see also :)

  _________________________________________________

  Kolla och häng med på resan! Min vlogg från Biarritz ( & San Sebastian ) tillsammans med Surfakademin är ute. Som alltid, så hade jag de helt underbart! Biarritz är en sån fin och härlig plats – som ni kommer se i videon! jag har fortfarande inte SÅ mycket views på mina videos och inte massor subscribers så ni får gärna prenumerera och kolla in mina videos. Detta gör ni HÄR! Skulle bli så glad. Tipsa gärna om annat ni vill se i videoform :)


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Biarritz Vlogg / 2016”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här