Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:42 | July 31, 2016

  MINTY TOUCH

  asosdress1_MG_0825asosdress3 _MG_1137asosdress2_MG_1110asosdress4_MG_1166

   

  PHOTOS BY ELIN KERO – CONTAIN ADLINKS
  _DRESS FROM ASOS, HERE (ON SALE) _BAG FROM ZAC POSEN, HERE_SHOES FROM TOPSHOP, SIMILAR HERE_
  _BRACELET OLD, SIMILAR HERE_RINGS FROM H&M_SUEDE JACKET FROM ASOS, HERE (ON SALE)_

   

  How amazing is this dress?! I usually don’t walk around in dresses at all, but this one is just too amazing to NOT wear. the color, the flow of it, the details.  Took these photos with the best Elin when the sun was about to go down. I love when you capture the best light :) Yesterday we had a full day with my family. We started with a big breakfast before heading out for a workout. Then we had lunch at a place near by before getting ourselves ready for the day + night party at Södra Teaterna that me, Sabri, Felix and André hosted. My brother and father partied with us the entire day and night! We had so much fun! Today my dad and brother are leaving Stockholm to go back o Linköping. But we’ll see them tomorrow already :) Just posted my Biarritz vlogg on my YOUTUBE also – I’m going to post it on my blog in just while!

  _________________________________________

  Hur magisk är inte denna klänning?! brukar ju inte gå i klänning vanligtvis men den här är för fin för att INTE bära. Färgen, flowet i den, detaljerna. Tog dessa bilder med bästa Elin när solen höll på att gå ner. Älskar när man fångar ljuset :) Igår hade jag och familjen en heldag. Vi började med en dunderfrulle innan träning. Sen käkade vi lunch på ett ställe nära oss innan vi fixade oss för vår dagsfest + kvällsfest på Södra Teatern som jag, Sabri, Felix och André höll i. Min bror och pappa festade på hela dagen och natten med oss. Så kul!! Idag ska dom åka tillbaka till Linköping men vi ser dom redan imorgon igen :) La precis upp min vlogg från Biarritz på min YOUTUBE. Ska lägga upp den här alldeles straxt!


  41 kommentarer  41 kommentarer om “MINTY TOUCH”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här