Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:25 | August 1, 2016

CACTUS LOVIN’

LOOK OF THE DAY
_MG_0738_MG_0603_MG_05039_MG_05035_MG_0655_MG_05036_MG_0770

 

PHOTOS BY ELIN KERO – CONTAIN ADLINKS:
_DRESS FROM WILDFOX, HERE_BAG FROM GIVENCHY, HERE_SHOES FROM KURT GEIGER, HERE_
_CHOKER FROM ASOS, HERE_BRACELET BORROWED FROM ANDRÉ_RINGS FROM H&M, SIMILAR HERE_

 

1st of august! Time goes by too fast.. well well, one more dress that I’m in love with! This one is a pure dream, I’ve worn it like everyday since I bought it hahaha. No not really – but almost! finally monday again and me and André are going to roadtrip from Stockholm to Linköping to visit the countryside and my mom. If you have read my blog for some time now, you know that I love spending time out at my grandpa’s countryside. it’s the only place on earth that really gives me a 100% relaxation. We are just gonna walk in the woods, take my new drone for a ride(!!!), eat good food, drink wine at the pier and just soak in the fresh air. Ah, I love this place! My camera is with me to finally give you a hint of what my kind of paradise looks like. Talk to you in just a while! LOOOOOVE!
PS. Remember to subscribe to my YOUTUBE CHANNEL HERE ♥

____________________________________________

1:e augusti.. shit, tiden bara springer iväg! Men men, en till klänning jag är tokig i! Denna är en ren dröm och jag har typ burit den varje dag sen jag köpte den. Hahah. Nää kanske inte, men nästan! Äntligen måndag igen och jag och André ska roadtrippa från Stockholm till Linköping för att åka ut till morfars land och träffa mamma. Om ni läst min blogg ett tag så vet ni att jag älskar att spendera min tid ute på landet. De är de enda stället på jorden som verkligen gör mig lugn i själen. Vi ska bara traska i skogen, köra min nya drone (!!!), dricka vin på bryggan, äta god mat och softa gärnet. Åh jag älskar det stället! Min kamera följer med så ni äntligen får ta en liten del av vad jag kollar för mitt lilla paradis. Hörs om en liten stund! KÄÄÄÄRLEEEEK!
PS. Kom ihåg att prenumerera på min YOUTUBE KANAL HÄR ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

34 Responses to “CACTUS LOVIN’”

 1. Amina on

  Vilken färgklick Blick! Har läst din blogg forever men inte gjort något väsen av mig, men för någon månad sen så pratade jag och Daniel Björn om bloggar och då kom du på tal såklart. Sen har tanken om en egen blogg vuxit under sommaren och nu när jag snart flyttar till Milano kändes det rätt, så varför inte passa på att göra väsen av mig nu? Hej Angelica, jag gillar din stil! :)

  http://www.aminas.se

  Reply
 2. Caroline on

  Amazing Blog Angelica! and such an amazing outfit! :) On e quick question, is your hair all natural or do you use any specific clip ins..? :)
  kind regards, caroline :) sunshine cheers from germany

  Reply
  • angelicablick on

   Thank you so much <3 no it's not natural - I have (had! until yesterday haha ) extensions. but now I'm going for a more natural look :) I and a thing called Mago/simply natural. THE BEST EVER! xx

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.