Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:21 | August 1, 2016

  GIRL SQUAD

  IMG_9173IMG_9191IMG_9185

   

  BTS / CAMPAIGN SHOOT

   

  I actually still have some photos left from the trip to Palm Springs and Coachella! That trip was faking AMAAAAZEBALLS! I can’t see myself NOT GOING next year – I have to go! Coachella was by far the best festival I’ve been too. 100%! I think the looks we got was also so awesome :) We just arrived at my grandpa’s countryside and even tho it’s raining and the weather is really shitty it’s still amazing to be here. We bought a lot of food and as soon as the rain stops we are going to walk around in the woods looking for blueberries. YEY! It’s so harmonic to be here. Haha and speaking of other stuff.. I brought my camera here and charged my battery to bring with me.. well, guess what happens? I forget the battery in the charger..OFC! HAHA, maybe that’s a sign or something. But anyway, i’ll still take photos with my phone to at least give you something of my paradise :)

  ____________________________________________

  Jag har faktist en del foton kvar att visa er från vår resa till Palm Springs och Cochella! Den resan var AMAAAZEBALLS! Jag kan inte se mig själv INTE åka nästa år igen – jag MÅSTE dit! Coachella har lätt varit den bästa festivalen jag varit på. 100%! Tyckte looksen vi fick under fotograferingen var hur coola som helst med :) Kom nyss till min morfars land och även fast att det regnar och vädret suger så är det helt underbart att vara här. Vi köpte med oss massa mat och så fort det slutat regna så ska vi promenera i skogen och plocka blåbär. YEY! Så harmoniskt att vara här. Haha på tal om annat.. tog ju med mig min kamera hit och innan vi åkte satte jag batteriet i laddaren.. och vad händer tror ni? haha, jag glömmer såklart kvar batteriet i laddaren. Det är ett tydligt sign liksom.. haha. MEN JA, jag har ju iaf med mig min telefon så jag kommer fota med den istället – bättre än inget! så ni får se mitt lilla paradis :)


  19 kommentarer  19 kommentarer om “GIRL SQUAD”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här