Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:47 | August 2, 2016

  IRON MAIDEN

  IRON MAIDENIRON MAIDENIRON MAIDENIRON MAIDENIRON MAIDENIRON MAIDENIRON MAIDEN

   

  CONTAIN ADLINKS_TSHIRT OLD FROM THE 80’S, SIMILAR HERE_JEANS FROM PULL&BEAR, SIMILAR HERE_
  _SNEAKERS FROM NIKE, HERE_JACKET BORROWED FROM MY DAD, SIMILAR HERE_NECKLACE FROM ASOS, HERE_
  _SUNGLASSES ARE OLD, SIMILAR HERE_

   

  Guess what? The bike on the pictures are… MINE! how cool?! My dad has built it and I’ve been wanting one for soooo long. No, I haven’t got my licens yet but this really gives me a kick in the butt to get one now when I have a motorcycle!!! WAAAAH!!!

  _________________________________________

  Gissa vad? Motorcykeln på bilden är… MIN! Hur coolt?! min pappa har byggt den själv och jag har velat ha en sååå länge. Nej, jag har inte skaffat motorcykelkörkort till den ännu men det ger mig verkligen en kick i röven att skaffa nu när jag har en motorcykel!!! WAAAAHHH!!!


  32 kommentarer  32 kommentarer om “IRON MAIDEN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här