Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:20 | August 5, 2016

  AT.LONG.AT.LAST

  globen1globen2

   

  SNEAK PEEK / FULL LOOK COMING SOON

   

  TOOOUUCHDOWN ICELAND! So, we are here :) just got our car and are about to drive to Reijkavik to buy some necessary stuff and have lunch before we are on the road towards the waterfall. We have a lot of stops during this trip and I can’t tell you how happy I am to be here – and especially with Emma. We are going to explore the beautiful nature of Iceland, take tons of photos, live in a tent one night and film everything from this trip. I’m so excited!! So, I’m sooo happy to hear that a lot of you are happy that I’m short haired again! I still have some cm more to cut to get my old “Angelica Blick bob” back – but I’m going back to my hairdresser on tuesday so then my hair will be exactly like the good old days. Both of us wanted to cut it right away on spot the other day, but at the same time we thought it would be better to “get used” to the shorter hair first so I don’t change my mind or anything. I’ve been thinking about it for so long ( as all of you know, I’ve been nagging about it on my blog forever hahaha )and I’m happy that I finally decided to do it. Now I just need to get it a bit lighter so it will get that white touch like last time, ut the bleaching part have to wait a bit cause my hair isn’t at it’s best order after changing my hair so much these years haha. Well anyway, now we are off – talk to you in a while!

  ________________________________________________

  TOOOOUUUCHDOOOWN ISLAND! Vi är äntligen här :) har precis hämtat ut vår bil och ska dra till Reijkavik för att köpa lite saker som vi behöver samt käka lunch innan vi beger oss mot vattenfallet. Vi har sååå mycket att se och göra under denna resa och jag är så glad att vara här – och speciellt med Emma. Vi ska utforska Island, fota massor, o i tält en natt och filma allt vi gör. Så peppad!! så, jag är sjukt glad att höra att många av är peppade på att jag klippt av mig mitt hår till min gamla frisyr! Jag har fortfarande en del cm att klippa av så jag får den gamla “Angelica Blick frillan” men ska tillbaka till Marre min frisör på torsdag redan för att göra den sista slipningen.vi både ville klippa av allt när jag var där nu för några dagar sen men sen så kände vi att de kanske var bäst att vänja sig vid de korta lite innan vi klipper yttligare. Har ju tänkt på att klippa mig sjukt länge ( som ni alla vet eftersom jag tjatat sönder om de flera gånger på bloggen ) så är glad att jag äntligen bestömt mig. De behöver bli en aning ljusare sen med men de får vänta lite för just nu behöver mitt hår vila från extensions, blekning och annat. Men men, nu ska vi dra vidare – vi hörs om en stund!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “AT.LONG.AT.LAST”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här