Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:58 | August 5, 2016

SIGNATURE LOOK

UNCATEGORIZED 2
angelicahår1

 

ME IN 2012 WITH MY WHITE BOB

 

So, some of you guys might haven’t seen the hairdo I’m talking about so I just wanted to go down memory lane haha and show you how I’m going to do my hair ( almost). I’ll keep it maybe just a little bit longer but not much – and It’s gonna be slightly tilted :) I know that a lot of my followers have been telling me “cut your air again to your short bob!” for years since I started using extensions. I’ve been satisfied with every look I’ve done – my bob, the super dark brown hari, the golden hair, the grey hair and also the blonde hair. But this is my signature look and this is where it all started :) It’s funny cause If you google “Angelica Blick frillan” my blonde bob is the first thing that pops up. As I told you: my signature look! Love it!

________________________________

Så, några av er kanske inte förstått eller sett hur jag tänkt ha håret så ville bara promenera ner från memory lane och visa er hur jag hade och vill ha (nästan). Kommer behålla liiiiite mer längd men inte mycket och och så ska den vara lite sned dvs längre fram än bak :) vet att många av mina läsare har sagt ” Åh klipp tillbaka till pagen igen!” i flera år nu sen jag började använda extensions. Har vari nöjd med alla mina looker såsom denna page, det supermörka långa, det gulligt bruna långa, det gråa långa och även nu de blonda långa. Men min signaturlook är trots allt den vit/blonda pagen och de var där allt började :) Det är så kul att min frisyr fick sitt egna namn “Angelica Blick frillan” och googlar man den så kommer min blonda page upp. Som jag sa: min signatur look!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

22 Responses to “SIGNATURE LOOK”

 1. Jannnnni on

  Oh how I love this look! I’ve been reading your blog since 2010-2011 and I always envyed your hair. This suits you the best I think!!

  Reply
 2. Rebecca on

  Seriously, that bob is the absolute most MEGA SHOCKING STUNNING look for you. I’ve followed you since always and every time you’ve changed your hair, it looks great, but this is just always better <3

  Reply
 3. H on

  såå coolt, jag tänkte för bara några dagar sedan att denna frisyr är så fin och att du lätt borde klippa av håret igen! Det är DIN frisyr!

  Reply
 4. Maria on

  FINALLY!!!!! I fell in love with you with that hair, it fits you perfectly. Way better than the long hair! :)) I saw your hair on Snapchat – awwwww, adorable!

  Reply
 5. Angelica Blick-frillan on

  Men om man söker på dig +frilla är det väl klart att vissa frisyrer kommer upp? Det betyder väl inte att frisyren heter så? Vill inte vara den, men..

  Reply
  • angelicablick on

   Haha, såklart HETER inte frisryren så – det heter page. MEN jag vet av fakta att de blev en grej kring den och att frisörer började kalla den “angelica blick frillan” osv och även många andra. That’s a fact :) sen är det en vanlig page! kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.