Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:21 | August 6, 2016

  GULLFOSS WATERFALL

  GullfossGullfossGullfoss

   

  GULLFOSS WATERFALL

   

  I know my mom will kill me when she sees these photos hahahaha! She hates when I stand on cliffs and do stupid shit.. well, that’s not weird tho, I understand her haha. BUT it was worth it cause look at this beautiful place!!! It feels like I’m in a fairytale or Lord of the rings or something. I told emma yesterday that I just wanna put a mantel on and a sword in my hand and run around acting like I’m in mordor or something else hahah. One other thing is that I kind of looked like a little boy in this look ahhaa. But it was SO COLD and the water made us totally soaking in water haha!

  ____________________________________________

  Jag vet att min mamma kommer döda mig när hon ser dom här bilderna hahahah! Hon hatar när jag står på klippor och gör dumma saker.. men men, jag kan ju faktist förstå henne hahaha. MEN de var det värt för KOLLA på detta vackra ställe!!! Känns som jag är i en saga eller i filmen Sagan om Ringen typ. Sa till Emma igår att man får ju faktist bara lust att ta på sig en mantel och svärd och låtsas som man är i mordor eller med i en film hahah. En annan rolig sak är att jag såg ut som en liten pöjk i denna look haha men de var SÅ KALLT och vattnet gjorde oss dygnsura!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “GULLFOSS WATERFALL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här