Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:45 | August 7, 2016

  GEYSIR

  _Y8B1612_Y8B1465_Y8B1560_Y8B1183_Y8B1590_Y8B1400_Y8B1605

   

  PHOTOS BY EMMA SVENSSON – CONTAIN ADLINKS:
  _LEATHERJACKET FROM SECOND HAND, SIMILAR HERE_DRESS FROM BIKBOK, HERE_
  _BAG FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_BOOTS OLD FROM ZARA, SIMILAR HERE_

   

  Goooood morning! First look from Iceland! Such a cool place! it so sick hat the water coming out from the Geysir and the water floating around it is around 80-100 degrees celsius. SO SICK! so it’s Sunday and we just spent our night in a tent. I haven’t been sleeping in a tent for years ( since peace&Love festival years and years ago..) but it was so cool :) now it’s time for our third day here and today we’re gonna go to a place i’ve been wanting to go to for a very long time…. stay tuned.

  _____________________________________

  God mooooorgooon! Första looken från Island! Så coolt ställe! Så sjukt att vattnet från geysir och som strömmar runt är 80-100 grader varmt. SÅ SJUKT! Så, söndag äntligen och vi har spenderat vår natt sovandes i ett tält ( har inte sovit i tält på evigheter ..sen Peace&love festivalen ) men de var skitkul :) nu är de dags för oss att utforska vår tredje dag här och idag ska vi till ett ställe jag velat åka till väldigt länge… stay tuned.


  29 kommentarer  29 kommentarer om “GEYSIR”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här