Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:59 | August 7, 2016

  HOT SPRINGS

  Iceland hot springsIsland varma källorIceland hot springs

   

  A DIP IN THE HOT SPRINGS

   

  THIS. This is quality in life. I just keep on being blown away by Icelands beauty over and over again. when we arrived at the camp site we took our stuff and hiked for 3 hours in the mountains. We actually got lost there for a second hahahah, but we managed to find our way back :) We made taco on out little kitchen before getting into our swimsuits heading over to this! The hot springs. we drank champagne and sat there for an hour or so before crawling into our tent falling asleep. It was a shitty cold night haha, but we managed to get through it! Now we are on our way to shoot some more looks :)

  _______________________________________

  DETTA. Detta är livskvalité. Jag fortsätter att bara bli mer och mer blown away av Islands skönhet. När vi kom fram till campingen igår så tog vi våra saker och hike-ade i bergen i 3 timmar. vi tappade faktist bort oss där ett tag hahaha, men tillslut hittade vi tillbaka till stigen :) Vi lagade taco på vårt mini-kök innan vi hoppade i baddräkterna och begav oss till detta ställe! De varma källorna. vi drack champagne och satt i vattnet i ca 1 timma innan vi gick och la oss i tältet. Det var en skitkall natt men vi klarade oss hahah! Nu är vi på vägen igen och ska dra till lite olika locarions och fota looks :)

   


  14 kommentarer  14 kommentarer om “HOT SPRINGS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här