Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:15 | August 8, 2016

  WHAT’S COOKIN’ GOOD LOOKIN’ ?

  iceland4Waterfallicalnd2324iceland7

   

  ON TOP OF THE WORLD
  PHOTOS BY EMMA SVENSSON – EDIT BY ME
  _JEANS FROM PULL&BEAR_JACKET FROM BIKBOK, HERE_TOP FROM ASOS, HERE_

   

  Our last day! Tonight we’ll catch the flight back home and get to sweden really early in the morning :) if everything goes as it should ofc! Iceland is for sure one of the most beautiful places I’ve been to ever. This nature is out of this world! Today we’re going to visit a beach, the crashed airplane out in the middle of nowhere and …drumroll .. Blue lagoon!! I have always wanted to go there so I’m so happy about that – and all the places I’ve been blessed to see.

  _____________________________________________

  Vår sista dag här! Inatt ska vi ta flyget hem till sverige igen och så landar vi supertidigt på morgonen :) om allt går som de ska dvs! Island är helt klart en av de vackraste ställen jag varit på. Naturen är är helt i en annan värld! Idag ska vi åka till en strand, till det krashade flygplanet ute i ödemarken och .. trumvirvel.. Blue lagoon! Har alltid velat åka dit så de ska bli kul – och jag är så tacksam över alla ställen jag fått se under denna resa.


  25 kommentarer  25 kommentarer om “WHAT’S COOKIN’ GOOD LOOKIN’ ?”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här