Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:17 | August 9, 2016

  ROADTRIPIN’

  Islandislandislandisland

   

  ICELAND

   

  Sorry for no update today but our trip home wasn’t so good so I’ve been sleeping all day and then just cuddled with André ♥ We were supposed to take the flight at 01.30 from Iceland back to Sweden and land at 06.30 in sweden but after boarding our flight and waiting for 45 minutes we had to get of the plane because there was something wrong with it. So the new flight ended up getting us 2,5 hours late.. so with NO sleep and a really bad flight I crashed into bed at 10.00 this “morning” haha. I just needed the day to sleep. BUT HEY! New vlogg coming up in a day or two so that’s good :) I’m also super excited about the weakend – WAY OUT WEST COMING UP!

  _________________________________________

  Ledsen för ingen uppdatering idag men resan hem avr inge vidare så jag har sovit hela dagen och sen bara myst med André ♥ vi skulle egentligen ha tagit vårt flyg vid 01.30 ch landat 06.30 i sverige men efter att ha boardat och suttit på flyget i 45 minuter så fick vi gå av för att det var nått fel på flyget. Så det plus nya flyget fick oss 2,5 timma sen så kom hem och crashade i sängen vid 10 “imorse”. Så har bara sovit. MEN NI! Ny vlogg kommer upp om en dag eller två :) yey! Är så pepp på helgen med – WAY OUT WEST COMING UP!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “ROADTRIPIN’”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här