Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:44 | August 11, 2016

IT’S TIME FOR WAY OUT WEST

wow8wow11wow3wow10wow2
wow14wow6wow1

 

TB PICTURES FROM DIFFERENT WAY OUT WEST YEARS

IT’S TIME! We are finally back in Gothenburg for Way Out West!! We went on nöjesguiden party train here and now we’re at the hotel getting ready for dinner and then party tonight. Three days of day parties, night parties and festival life. My camera is ofc with me like always! Are any of you going there this year? If so: We are having a big party tomorrow night at lounge(s) at the top floor – it’s gonna be mad!

____________________________________________

DE ÄR DAGS! Vi är äntligen tillbaka i Göteborg för Way out West!! Vi åkte hit med nöjesguidens partytåg och nu är vi på hotellet för att fixa oss inför middagen och kvällens fest. Tre dagar av dagsfester, kvällsfester och festival. Min kamera är såklart med! Ska någon av er dit? Om ni ska de: Vi har en stor fest på Lounge(s) imorgonkväll på våningen längst upp – kommer bli knas roligt!


12 kommentarer12 kommentarer om “IT’S TIME FOR WAY OUT WEST”

    Vart får man tar på band till Lounge(s)?? Skulle verkligen vilja dra dit

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här