Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:44 | August 11, 2016

  IT’S TIME FOR WAY OUT WEST

  wow8wow11wow3wow10wow2
  wow14wow6wow1

   

  TB PICTURES FROM DIFFERENT WAY OUT WEST YEARS

  IT’S TIME! We are finally back in Gothenburg for Way Out West!! We went on nöjesguiden party train here and now we’re at the hotel getting ready for dinner and then party tonight. Three days of day parties, night parties and festival life. My camera is ofc with me like always! Are any of you going there this year? If so: We are having a big party tomorrow night at lounge(s) at the top floor – it’s gonna be mad!

  ____________________________________________

  DE ÄR DAGS! Vi är äntligen tillbaka i Göteborg för Way out West!! Vi åkte hit med nöjesguidens partytåg och nu är vi på hotellet för att fixa oss inför middagen och kvällens fest. Tre dagar av dagsfester, kvällsfester och festival. Min kamera är såklart med! Ska någon av er dit? Om ni ska de: Vi har en stor fest på Lounge(s) imorgonkväll på våningen längst upp – kommer bli knas roligt!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “IT’S TIME FOR WAY OUT WEST”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här