Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:45 | August 14, 2016

  ABOUT A WEEK AGO

  islandiceland8islandisland_ISLAND11BTS TO ICELAND ABOUT A WEEK AGO ( WEEK AGO )

   

  As you’ve noticed I haven’t been blogging for the time at Way Out West. I felt that I had to take a mini-vacay from all my social media and just hang out with my friends and have fun. I haven’t done that for years so I felt it was a good time to do it! So I’m sorry I haven’t posted anything but it was by choice :) Now I’m back as usual and I have more energy than ever!! Sometimes you just need a break and that’s ok. How has the weekend been for you?! I’ve had sooooo much fun!! We arranged a big day party and a night party at Lounge(s) during friday and damn it was a success!! I have never seen so much people at Lounge(s) like that hahhaha, It was crazy. The day party was lit!! When I got home after our second party both me and André could squeeze sweat from our clothes… haha. Anyway, I still have some photos left from Iceland – you want to see them?

  ___________________________________________

  Som ni märkt så har jag inte bloggat under tiden på Way out West. Jag kände att jag var tvungen att ta  en min-semester från sociala medier ett tag och bara hänga och ha kul med mina vänner. Jag har inte tagit en paus på flera år så jag kände att detta var ett bra tillfälle! Så, jag är ledsen för att jag inte lagt upp nått men de var mitt val :) Nu är jag tillbaka igen och jag har mer energi än någonsin!! Ibland behöver man ett break och de är helt ok. Hur har er helg varit?! Jag har som sagt haft SÅÅÅÅÅÅ kul!!! Vi ordnade en stor dagsfest och kvällsfest på lounge(s) i fredags och jöklar vad lyckat de var! Har aldrig sett så mycket människor på Lounge(s) innan hahaha. Dagsfesten var galen! När vi kom hem efter andra festen så var mina och Andrés kläder dygnsura så vi kunde trycka ut svett från tröjan hahaha. Aja, jag har fortfarande bilder från Island – vill ni se?


  11 kommentarer  11 kommentarer om “ABOUT A WEEK AGO”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här