Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:43 | August 15, 2016

FLOWER GARDEN

LOOK OF THE DAY
H&M klänningH&M klänningH&M klänningH&M klänningH&M klänningH&M klänning

 

PHOTOS BY ELIN KERO / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS
_DRESS FROM H&M, HERE_BOOTS OLD FROM ASOS, SIMILAR HERE_SUNGLASSES FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_
_BAG FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_LONG CHOKER FROM NELLY, HERE_90’s CHOKER FROM ASOS, HERE_

 

Just got back home after meeting and hanging out with Rasmus. I’m still tired so I’m just going to chill with André tonight ♥ I can finally post the looks me and elin shot before heading to Island. When I still and my “long hair” after the extensions. I haven’t been able to get them on my laptop since I needed a card reader :) I bought one on my way home today. Okey guys, give me some good series to watch!! I’ve seen Stranger things, vice principals, OITNB, Brooklyn 911, Life’s too short, Family guy, East bound and down.. so hit me with other ones. Thank you ♥

_____________________________________

Kom nyss tillbaka efter möte och fotat/hängt med Rasmus. Jag är fortfarande trött så ska bara softa med André ikväll ♥ Jag kan äntligen posta mina looks jag och Elin tog innan Island. När jag fortfarande hade mitt “långa hår” efter extensionsen. Har inte kunnat posta dessa pga att de gick inte att få in dom på min laptop eftersom jag behövde en minneskortsläsare :) Köpte en sån påväg hem. Okej ni, ge mig gärna tips på bra serier!! Har sett Stranger things, Vice principals, OITNB, Brooklyyn 911, Life’s to short, Family guy, East bound and down… så kom gärna med andra bra serier . Tack ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

66 Responses to “FLOWER GARDEN”

 1. emma on

  Game Of Thrones eller Orphan Black! Två mycket välgjorda serier, otroligt spännande och beroendeframkallande! För lite “tjejigare/mysigare/mer humor” kan jag rekommendera The OC, Desperate Housewifes och Gossip Girl. (kanske har du redan sett några av dessa, men iallafall.) Kram! :)

  Reply
  • angelicablick on

   Började se orphan black men fastna ej.. Game of thrones har jag hört bra om dock :) Ja hehe, OC kollade jag på som yngre men inte gossip girl hehe. Ska kika in! tack! kram

   Reply
  • angelicablick on

   Thank you! oh I’m glad you like it :) here I had just cut of maybe 5-7 cm but now I’m way shorter than in the pictures! i like it! xx

   Reply
 2. Märta on

  Underbar outfit! Jag älskar denna frisyr på dig :-) Och när det gäller serier… Gilmore Girls har kommit till Netflix så jag sitter som besatt framför TV:n, haha. SÅ bra! Ha en grym dag!

  Reply
 3. Amanda on

  Började kolla på The Get Down idag, har bara sett två avsnitt än sålänge… men jag ÄLSKAR den! Härlig musik, massor av balla kläder, fantastiska skådespelare och en härlig kontrast till alla andra serier. Kan verkligen rekommendera den! :)

  Reply
  • angelicablick on

   Jag började kika på de men fastna ej! kanske inte tittade ordentligt ( höll på med datorn samtidigt ) måste kolla om!! kram

   Reply
  • angelicablick on

   De har jag hört mycket om :) åh tack!! ännu kortare nu :D om du är heeeeelt säker: gör de!!! om inte: gör de inte haha :D kram

   Reply
 4. Kajsa on

  Rekommenderar Suits starkt. En perfekt blandning av komedi och allvar om man säger så. Sherlock är en annan favorit som är extremt välgjord med grymma skådisar. Sen om du vill ha mer komedi så finns ju alltid alla avsnitt av vänner. Kram <3

  Reply
 5. Tamina on

  Watch ‘Mozart in the jungle’!! It’s so funny! Also ‘Love’, ‘Downton Abbey’ or ‘Sense8’. Hope you like some of them :)

  Reply
 6. Sandra on

  Så cool och så vacker! Det finns många bra serier:) har också precis avslutat stranger things. Sjukt bra! Efter den började vi på the team, också spännande. När sambon inte är hemma tittar jag på pretty little liars;)

  Reply
  • angelicablick on

   I’ve heard shameless was amaze balls! wanna see it :) I started watching ” how to get away with murder” but nah… maybe I have to give it a go again :) xx

   Reply
 7. Isabel Bjon on

  Åååh vad vackra bilder! Jag vet inte hur du gör det, men varje bild du lägger upp på din blogg är så #GOALS!

  Serier som jag tycker är om är bl.a. Once upon a time, House of cards, game of thrones, the o.c. och gossip girl. Hoppas jag kom till någon hjälp! :)

  Reply
 8. Ebba on

  Bron och Marcella är heta tips!! Perfekt att se med sin partner hehe. Samma (svenska!!) regissör till båda serierna! Stor kram! PS älskar outfiten!!

  Reply
 9. Tina on

  Shameless (fucked up life), Penny Dreadful (horror), Vinyl (70-tals skivbolagsboss), Wasted (ytterligare en serie som är lite fucked up), Shannara (terry brooks, fantasy, älvor och shit), Roadie (ett gäng roddare till artister, backstage, bra skit!).

  Reply
 10. thea on

  Jane the virgin, Sherlock, Bron, Modern Family, New Girl, House of Lies, House of Cards, Sense8, Heroes, Mozart in the Jungle och Suits är bland de lättaste att fastna för tycker jag! Herrejizzes vad har jag gjort med mitt liv haha, älskar serier. Sen diggar jag även South Park och Bob’s Burgers, men där gäller en mer specifik humor skulle jag säga så det är kanske inte för alla ;) Tokfina bilder!! Xxx

  Reply
 11. Sara on

  Fattar inte att nån inte nämn House of cards! Sååå bra och spännande!!
  Sen Making a murderer, sjukt bra OCH en sann historia dessutom. Lycka till ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.