Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

  • Categories
  • ABOUT
  • Archive
  • 12:14 | August 15, 2016

    WAY OUT WEST

    way out west13920538_1245041958848741_6513470598993546199_o way out westway out westway out westway out westway out westwow14wow17

     

    WAY OUT WEST – PIC 2,4 & 7 from FredPhotos 

     

    Hhahaha, So I brought my camera to Gothenburg to take lots of photos.. well, that didn’t happen. The weather made me a bit nervous to bring it with me all the time ( it was raining like crazy this weekend ) and I also had too much fun to even remember to take lots of photos haha.  BUT I took these photos :) so some anyway! Like I told you yesterday – I had such a fucking fun weekend!! Even tho I’m tired I have so much energy and lust to work!! Yeey! Haha, so much weird and fun things happened ( we had the sickest day party and night party, Lisa got an entire drink in her face, Sabri got a glitter confetti thing bombed in his face while he was din, we have danced until sweat was dripping down, some of us fainted, and so on haha ) this weekend and I have bruises all over my body. when André and I woke up this morning he was like ” damn.. you have bruises all over your back and legs.. ” haha. I don’t know why but I know I had a fun weekend haha!

    __________________________________

    hahahhah, så jag tog ju med mig min kamera till Göteborg för att fota massor… de hände ju inte. vädret var så sjukt dåligt så de gjorde mig lite nerös att ta med mig kameran överallt ifall den skulle förstöras ( det spöregnade typ hela helgen ) och sen hade jag så jäkla kul på de sakerna jag gick på så glömde bort lite haha. MEN dessa bilder togs iaf :) så lite iaf! Som jag sa igår – sjukaste helgen ever!! Även fast jag är trött så är jag så full med energi och lust att jobba!! Yeey! Haha, så mycket konstiga och roliga saker hände under helgen ( Vi hade sjuakste dagsfesten och kvällsfesten, Lisa fick en drink i ögat, Sabri fick en konfettibomb bombad i ansiktet när han spelade, vi har dansat tills svetten rann, vissa svimmade, osv osv haha ) och jag är blåmärken över hela kroppen. När André och jag vaknade så sa han ” haha, du har blåmärken över hela ryggen och benen…” haha. vetifan varför men kul har vi haft!


    20 kommentarer    20 kommentarer om “WAY OUT WEST”

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Jag accepterar villkoren som finns här