Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:20 | August 16, 2016

TOTAL GLAM

UNCATEGORIZED 2
LOCATION1LOCATION3LOCATION4

 

HOW GLAMOROUS I LOOK WHEN I’M LOOKING FOR LOCATIONS.
TOTAL GLAM. LUCKILY MY JEANS DIDN’T BREAK.

 

Have I managed to do my laundry? No. Clean the apartment? noooooo. Well, I guess work took over this time hahaha. It still looks like someone broke in here and turned all of our shit up side down hahaha. I guess I have to do it tomorrow then… but that’s ok, the weather is going to suck anyway so. Soon i’m done with work and then I’m heading over to Filippa to make dinner, talk shit and maybe watch a movie if we have time. Jeez I haven’t met my woman in forever ( yaaaas, she is my woman in a way!). Okey, I usually don’t write about this but since André kind of don’t read my blog I think I’ll be fine HAHAHAHAH. And I shouuuuld be more open and stuff since that’s whats make you guys going . So,last night when we headed over to bed he farted really loud and at first I thought it was fine. But it wasn’t. It wasn’t at all. I thought I was going to choke to death. Or die of intoxication or something. It was the worst fart EVER in my entire life and then it wasn’t even my own one. Can you die from a fart? is that possible? If so, I think my soul left my body for a second or two. Well, fortunately we have windows at home now a days so I’m happy we sorted that out in a couple of minutes. Thank you. #couplegoals.

_________________________________________

Har jag hunnit tvätta mån tro? Nä. Städa här hemma? näää inte de heller. Aja, de blir väl så när jobb tar över hahah. Ser fortfarande ut som någon har brytt sig in hos oss och vänta upp och ner på all vår skit här hemma haha. Jag får helt enkelt fixa de imorgon.. ska ändå vara pissväder imorgon. Är iallafall snart klar med jobb här och då ska jag börja bege mig till Filippa för att laga mat och snacka skit och kaaaaanske hinna med en fil med. Har saknat min kvinna ( japp, hon är min kvinna ). Okej, jag brukar ju liksom aldrig skriva om för privata saker men eftersom André den jäveln inte läser min blogg så tror jag att jag klarar mig hahahahahahah. Och ja, ni som läser där ute går ju ingång på sånna där privata saker haha. Så, igårkväll skulle jag och André gå och lägga oss och sova men mitt i allt lägger han världens brakare. Först trodde jag situationen var lugn. Men näh, inte ens nära. Inte alls faktist. Trodde helt ärligt att jag skulle dö av kvävning. Eller av förgiftning eller nått. Det var den värsta brakaren NÅGONSIN och då var de liksom inte ens min egna. Kan man dö av en en prutt?  Kan man de? Om så är fallet så tror jag att min själ lämnade min kropp i sådär 1-2 sekunder. Som tur är så har vi ju numera fönster i vår lägenhet så det redde ju ut sig inom loppet av några minuter. Tack. #couplegoas.

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “TOTAL GLAM”

 1. Pippi on

  Hahahah du är så skön! Din blogg har blivit mycket mer personligare den senaste tiden och det är så mycket roligare att läsa då, you GO!!!

  Reply
  • angelicablick on

   Hahah bara sanningen ju! Vill även dela med mig mer av MIG från och med nu – både på bloggen och youtube. tack <3

   Reply
 2. Sofia on

  Hahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaa ” Om så är fallet så tror jag att min själ lämnade min kropp i sådär 1-2 sekunder “

  Reply
 3. Elin on

  Alltså älskar att du delar med dig av sådana här saker, både bilderna och storyn. Blir så mycket roligare att läsa din blogg när man får ta del av dig som person och ditt liv och inte bara dina kläder, fester och resor. Bäst är du. Kram <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.