Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:26 | August 17, 2016

  I GOT THE KEYS

  NIKE NIKE12NIKENIKE NIKE10NIKENIKENIKENIKE

   

  PHOTOS BY ELIN KERO / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS:
  _SKIRT FROM MISSGUIDED, SIMILAR HERE_TOP FROM MISSGUIDED, HERE_CAP FROM NIKE, HERE_
  _SNEAKERS FROM ADIDAS (LIMITED EDITION) , SIMILAR HERE_EARRINGS FROM H&M, SIMIALR HERE_

   

  This is the location I climbed over a fence for – sooooo worth it, right?! Haha. I love finding new locations! Anyway, I kind of like getting up really early these days now when André starts super early. Today I woke up at 06.30. PUUUURFECT! Then you have time to do all the things you need to do. Haha I love that I’m telling you this like you didn’t know! ” Oh really?! You have time to do more if you get up earlier? nah,really?! I didn’t know that..” haha. I hate to stress and I’m a time optimist which often results in me being late. Which is NOT a good side of me. A thing that takes 30 minutes i’m like “naaah! I’ll make it there in 15-20!” .. I’m always wrong haha. Speaking of being late – I need to jump into the shower and get ready now so I don’t get late to my first meeting with Maxinne. Fun shit coming up!  I had some dudes from Ryska Posten over to help me with some stuff ( they have the best thing ever! They help you with small stuff that needs to be done at home ! My friend rasmus is the one who started it. Check it out HERE! And NO it’s not a collab I just love it. )and André came home from work super tired and fell asleep snoring the house down while the guys where here working ♥ haha I love that man.

  _______________________________

  Det här är locktonen jag klättrade över stängsel för – sååå värt de eller hur?! haha. Älskar att hitta nya ställen! Aja, diggar att jag komner upp tidigt nu för tiden när André börjar tidigt. Idag gick jag liksom upp 06.30. PUUURFEKT! Då har man tid för allt och så behöver man inte stressa. Haha jag älskar att jag berättar de för er som att ni inte skulle veta det bah ” Va? Hinner man göra mer om man går upp tidigare?! är det sant?? de visste jag inte..” haha. Men men jag hatar att stressa och är världens tidsoptimist så det resulterar ofta i att jag tänker att de som tar 30 minuter tar 15-20 minuter istället. Jag har alltid fel.  På tal om att vara sen – måste hoppa in i duschen nu så jag kommer i tid till mötet med Maxinne. Massa skoj! Hade några dudes från Ryska posten över nyss som hjälpte oss med lite saker här hemma ( dom har BÄSTA grejen! Ett allt-i-allo program där dom kommer hem till en och hjälper med att sätta upp lådor, måla osv. min vän Rasmus som styrt! här hittar ni de. NEJ de är inget samarbete utan jag diggar de bara.)  och André kommer hem och somnar i sängen efter jobbet supertrött och börjar snarka av taket medans killarna jobbar ♥ haha älskar honom den grisen.

   


  31 kommentarer  31 kommentarer om “I GOT THE KEYS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här