Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:12 | August 18, 2016

  FROM DAY TO DAY

  everyday25everyday29everyday27everyday32everyday24everyday26everyday21everyday22

   

  EVERYDAY RANDOMS

   

  Okey, so I got my package today that I ordered a couple o days ago and I can’t wait to share it with you! I bought the best pieces ever. Okey, I say that a lot about stuff I buy hahaha. But I think you’ll like em! Anyway I’m laying in bed atm watching a movie – the beeeeest thing ever after a day full of fun meetings and running around town. Don’t you agree with that? To just come home, throw all of your shit inside the door , undress , put on your comfy clothes ( or be nude hahha ) and crash in bed? beeest thing evaaaaaah!!! I know you all feel me. So here I am, laying in bed with my comfy clothes enjoying life. SCORE! I think I’ll stay here all night ..

  ______________________________________

  Okej, så jag fick äntligen mitt paket som jag beställde för några dagar sen och jag längtar tills jag visar er! Köpte tyngsta grejerna. Okej, så säger jag om mycket jag köper dock hahaha. Men tror ni kommer digga dessa sakerna! Aja, ligger i sängen och kollar på film – bäääästa grejen efter en lång dag med jobb och möten och spring runt stan. Håller ni inte med? Att bara komma hem, kasta av sina saker, slänga av sig kläderna, sätta på sig mjukisarna ( eller bah va naken hahaha ) och däcks i sängen? BÄSTA JAG VET!!! Jag vet att ni vet vad jag menar. Så här är jag, sotandes i sängen och njuter av lajf. SCORE! Tror jag stannar här hela kvällen …


  14 kommentarer  14 kommentarer om “FROM DAY TO DAY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här