Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:13 | August 19, 2016

  PICK UP THE PHONE.

  Harley Davidsson Harley Davidssonharley davidssonharley davidssonharley davidsson harleydavidsson21 harley davidssonharley davidssonharley davidssonharley davidsson

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS
  _LONG TSHIRT BORROWED FROM DANIELLA(SECOND HAND)_SHOES OLD FROM ASOS, SIMILAR HERE_
  _RINGS FROM H&M, SIMILAR HERE_SUNGLASSES BOUGHT FROM A SECOND HAND SHOP IN LA, SIMILAR HERE_
  _JACKET FROM BEYOND RETRO_90’S CHOKER FROM ASOS_LONG CHOKER FROM NELLY, HERE_
  _BAG FROM ZARA, SIMILAR HERE_BRACELETS FROM H&M, SIMILAR HERE_

   

  This look is one of my favs atm! I wore it during Way Out West and I just had to show it to you.  Gah, I’ve had two night whiteout good sleep and I can’t figure out how to get in bed earlier and be tired.. I haven’t been working out for the past 2 months do haha, so that might be it. My body wants me to move more and get my ordinary workout I think. NEXT WEEK IT’S FINALLY TIIIIME! Just booked a thaiboxing session with Jimmy on tuesday so hopefully I’ll get back to my workout routine again. I hope I’m still good at it now when I haven’t been doing it for so long hahahha. Or I’ll just do as a friend of ours did when she had a André as her PT and she managed to kick him in the head. Poor André ♥ Jimmy might have to watch out for me and my kicks hahaha.

  ____________________________________________

  En av mina favvoslooks just nu! Bar denna look på Way out west och jag var bah tvungen att visa er. Gah, har haft svårt att sova i två dagar nu och jag kan inte fatta hur jag ska komma i säng tidigare och bli trött… har ju inte tränat på typ 2 månader så haha, de kanske är de. Min kropp skriker efter att få röra på sig mer och träna som vanligt. NÄSTA VECKA ÄR DE DAGS! Har precis bokat in ett PT pass thaiboxning med Jimmy på tisdag nästa vecka så då hoppas jag att jag kan börja att kicka igång igen. Hoppas att jag är lika bra på det fortfarand med så man inte tappat allt haha. Eller så gör jag bara som vår kompis gjorde på André när hon hade honom som PT och sparkar honom rakt i huvudet. Stackars André♥ jimmy får nog passa sig för min spark ahhaha.


  18 kommentarer  18 kommentarer om “PICK UP THE PHONE.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här