Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:14 | August 20, 2016

PINK TRACKSUIT

LOOK OF THE DAY,UNCATEGORIZED 2
MISSGUIDEDMISSGUIDED

 

SNEAK PEEK – FULL LOOK COMING SOON

 

Okey, so our wifi suck ass! BIG TIME! We’ve been having problem whit it for 1,5 month now. It just stops working for 30 minutes or a couple of hours, then it works again, then it shut it self off again. It amkes both me and André rip our hair off our heads! We’ve been trying to call the company that hosts our wifi but they can’t seem to see what it is causing this problem. SO ANNOYING!! Well I’m on my way to Arlanda now to fly to Barcelona to visit Natascha ♥ We are planning some really dope shit atm! OPAAAA! So since I’m leaving sweden for a couple of days me ad André went for dinner and just hung out yesterday. More easy to say tho since the wifi fucked our work up a bit haha, so I needed to twerk a bit infront of him to the song “Why  you always hatin?”  to get him to leave work for a second hahahahah.

____________________________________

Okej, så vårt wifi hemma suger röv! SÅ MYCKET! Vi har haft problem med de i över 1,5 månad nu. Det slutar fungera i typ 30 minuter upp till flera timmar, sen funkar de igen, sen slutar de funka hit och dit. De gör de svårt för både mig och André att jobba. Vi vill bara slita av vårt hår på huvudet! vi har försökt få svar från dom vi har vårt bredband hos men dom kan inte se vart problemet är. SUCK! så jobbigt. Men men, på tal om annat: påväg till Arlanda nu för att åka till Barcelona och hälsa på Natascha ♥ Vi håller på att planera massa feta saker! OOOPAAA! Så eftersom jag åker från sverige i ett par dagar så hade jag och André en heldag igår med middag och häng. Lättare sagt ön gjort dock eftersom vårt wifi fuckade upp jobb för oss, så jag fick twerka lite framför honom till låten “Why you always hatin?” för att distrahera han från jobbet hahahah.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “PINK TRACKSUIT”

 1. Mona on

  Hade samma problem hemma, speciellt när jag surfade trådlöst men en kille som kunde IT sa att jag skulle be leverantören byta “kanal” för att de många som surfar på samma kanal och bandbredd. Blev faktiskt lite bättre.

  Reply
 2. Felicia on

  Hej Angelica! Jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig med en sak; du vet momjeansen från Pull & Bear det finns inte samma färg som du har kvar men det finns kvar i mörkare blå. Där står att man ska välja en storlek mindre än sin vanliga storlek. Hur upplever du storleken i dom?
  För övrigt så älskar jag ditt nya hår och din stil, så snyggt när du har jeans tycker jag. Det är allra sexigast på dig! Tummen upp..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.