Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:14 | August 20, 2016

  PINK TRACKSUIT

  MISSGUIDEDMISSGUIDED

   

  SNEAK PEEK – FULL LOOK COMING SOON

   

  Okey, so our wifi suck ass! BIG TIME! We’ve been having problem whit it for 1,5 month now. It just stops working for 30 minutes or a couple of hours, then it works again, then it shut it self off again. It amkes both me and André rip our hair off our heads! We’ve been trying to call the company that hosts our wifi but they can’t seem to see what it is causing this problem. SO ANNOYING!! Well I’m on my way to Arlanda now to fly to Barcelona to visit Natascha ♥ We are planning some really dope shit atm! OPAAAA! So since I’m leaving sweden for a couple of days me ad André went for dinner and just hung out yesterday. More easy to say tho since the wifi fucked our work up a bit haha, so I needed to twerk a bit infront of him to the song “Why  you always hatin?”  to get him to leave work for a second hahahahah.

  ____________________________________

  Okej, så vårt wifi hemma suger röv! SÅ MYCKET! Vi har haft problem med de i över 1,5 månad nu. Det slutar fungera i typ 30 minuter upp till flera timmar, sen funkar de igen, sen slutar de funka hit och dit. De gör de svårt för både mig och André att jobba. Vi vill bara slita av vårt hår på huvudet! vi har försökt få svar från dom vi har vårt bredband hos men dom kan inte se vart problemet är. SUCK! så jobbigt. Men men, på tal om annat: påväg till Arlanda nu för att åka till Barcelona och hälsa på Natascha ♥ Vi håller på att planera massa feta saker! OOOPAAA! Så eftersom jag åker från sverige i ett par dagar så hade jag och André en heldag igår med middag och häng. Lättare sagt ön gjort dock eftersom vårt wifi fuckade upp jobb för oss, så jag fick twerka lite framför honom till låten “Why you always hatin?” för att distrahera han från jobbet hahahah.


  16 kommentarer  16 kommentarer om “PINK TRACKSUIT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här