Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:17 | August 21, 2016

  VLOGG – ICELAND TRIP

   

  A TRIP TO ICELAND
  – FIND ALL OF MY YOUTUBE VIDEOS HERE  ♥

   

  Finally up! It’s a bit short since the trip there was just 3 days, but it gives you an idea of fucking amaaaaazing Iceland is!! I wanna go back as soon as possible, that’s for sure. I’ve said it before and I’m saying it again – THE NATURE IS MAGICAL! Watch and enjoy ♥

  __________________________________________

  Äntligen uppe! Denna är lite kortare än vanligt efetrsom vi bara var där i 3 dagar men man får verkligen se hur fucking gaaaaaaaalet fint Island är!! Vill åka tillbaka asap alltså, de kan jag lova. Har sagt de innan och säger de igen – NATUREN DÄR ÄR MAGISK! Kolla och njut ♥


  31 kommentarer  31 kommentarer om “VLOGG – ICELAND TRIP”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här