Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:30 | August 22, 2016

  #GETTHELOOK

  OBH NORDICA OBH obh
  HOW I STYLE MY HAIR / GET MORE STYLING INSPO FOR YOUR HAIR HERE

   

  As I cut off my hair about 1,5 -2 weeks ago I really needed a change when it came to my styling too, so ever since then I’ve had my hair straight! So after using only curling irons for some time I felt that this fun collab with OBH Nordica and their heat brush would be perfect :) It’s great that you can use it both to curl your hair but also to style it like me. Here I’m using the 38 mm brush but there are also a 30mm one if you want to make smaller curls and a 45 mm to make them bigger. I have to say that I really like it! It’s more versatile than other styling brushes/flat irons. The only important thing to remember is that your hair needs to be dry from the beginning – not wet :) Two thumbs up!

  _____________________________________________

  När jag klippte av mig mitt hår för ca 1,5-2 veckor sen så kände jag även för att ändra mitt sätt att styla mitt hår på, så enda sen dess har jag hållt håret rakt! Så efter att bara ha använt locktänger den senaste tiden så kände jag att detta samarbete med OBH Nordica lät perfekt och riktigt kul med deras värmeborste :)  Gillar att man kan använda borsten både för att locka håret men också för att göra det som mig ovan. Här använder jag 38mm borsten men dom har den även i 30mm om man vill få lockarna mindre och en 45 mm om man vill få dom större. Måste säga att jag diggar den! Blir ju lite mer varierande än de flesta andra stylingtängerna/plattängerna. De enda viktiga är att håret måste vara torrt när ni börjar styla – så inte blött :) två tummar upp!

  -In collab with OBH Nordica

   

  Advertisement


  12 kommentarer  12 kommentarer om “#GETTHELOOK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • skitbra inlägg, och jättesnyggt resultat!

   Reply
  • TACK!! <3

   Reply
  • Tack för en sån bra och rolig blogg! älskar dina vlogs också!
   Har en fråga till dig om Kapstaden, vet att du var där för ett tag sen. Vad tyckte du om Sydafrika, något du rekommenderar? Jag funderar nämligen på att resa dit senare i höst :P är dock lite rädd för att flyga och det är en ganska lång resa. Hur upplevde du den? :) Hoppas du har möjlighet att svara!

   Reply
  • tack fina <3 glad jag blir!! Jag tyckte om sydafrika MASSOR! På riktigt! Asbra och sjukt billig mat, så vackert + att man kan göra massor av avtiviteter men ändå hänga på stranden med. De enda negativa är att man ska passa sig lite när man rör sig på gatorna och under kvällarna ska man absolut inte gå ute på gatorna, då är de enbart taxi som gäller vart man ska ( skaffa UBER om du inte har ). Det finns en hel del fattigdom där vilket resulterar i en del kriminalitet, de är därför. Annars är de MAGISKT! kram

   Reply
  • Jätte kul att du visar hur du gör, ditt hår är ju alltid såå snyggt!! :)

   Många kramar från Hanna <3
   http://www.hannavic.se

   Reply
  • åh tack babe :) kraaam <3

   Reply
  • I actually prefer you with messy hair but you look good in any hairstyle!
   Fash ‘n’ fudge
   Fash ‘n’ fudge

   Reply
  • haha, thanks :) I wear my hair in both ways! xx

   Reply
  • Anser du att Fanny Lyckman kopierar din stil samt frisyr?

   Reply
  • Absolut inte, ingen av oss härmar varandra. Folk får tro att jag härmar henne och att hon härmar mig – men inget av de stämmer alls. Sålänge hon vet de och jag vet de så spelar inget annat roll :) kram

   Reply
  • Hej! Följt dig jätte länge ända sen du bodde i Linköping, shit vad du har utvecklas! Ser att du börjat med youtube med kul! Kan du inte göra en video hur du stylar ditt hår?

   Mvh Ylva

   Reply
  • Amazing look! I really like the shirt (or is it a dress?) Where did you get it from?
   Very nice and easy instruction by the way :)

   Reply