Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:54 | August 22, 2016

  GOLDEN TOUCH

  urban outfittersurban outfittersurban outfittersURBANOUTFITTERS9URBANOUTFITTERS1URBANOUTFITTERS6

   

  PHOTOS BY OSCAR MINYO / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS
  _JUMPSUIT FROM SHOWPO, SIMILAR HERE_HAT FROM H&M, SIMILAR HERE_
  _SHOES FROM JEFFREY CAMPBELL, SIMILAR HERE_SUNGLASSES FROM BIKBOK_BAG FROM URBAN OUTFITTERS_

   

  So, did you enjoy my Iceland video? Hope you did :) a new vlogg coming up this week. So much fun to see your ideas on what you want me to do in my vloggs :) I’ll make sure to save the ideas and make as many of them into a vid. Now we are off to the beach to shoot some stuff before I’m heading off to the airport. Okey, so you all know I love animals ( especially dogs!) but last night I wanted to throw a pillow at the dogs for barking for houuuuurs outside the street hahaha. I woke up several times haha.

  _________________________________________

  Så gillade du min Island vlogg? Hoppas :) en ny vlogg kommer upp i veckan. Så kul att se allas idéer om saker till mina vloggs :) Ska se till att göra så många av era idéer till verklighet. Nu ska vi dra till stranden för att fota lite grejer innan jag åker till flygplatsen. Okej, så ni vet ju att jag älskar djur ( speciellt hundar) men inatt ville jag kasta ut min kudde på dom haha för dom skällde sönder hela natten ute på gatan. Vaknade typ 100 gånger.


  31 kommentarer  31 kommentarer om “GOLDEN TOUCH”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här