Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:05 | August 23, 2016

  Sitges

  ASOSASOSASOS

   

  ME & TASH AT A CUTE COFFEE SHOP ♥
  ADLINK: DRESS FROM ASOS, HERE

   

  Stopped by Sitges – a cute town outside of Barcelona – during saturday. Such a beautiful town! We went for a coffee between the shots and all the stroll. It’s so fun how the coffee outside of sweden are so, so small! Like the one in the picture are their absolute largest they had… haha. When you come to sweden you get like half a liter ahhahahaha! It’s actually true! So it feels a bit sad but also nice to be back as normal in sweden again – I have a lot of plans the rest of the week so I’m looking forward to the stuff happening. André and I was supposed to go to Ystad this weekend but we had to postpone it to another weekend since André have to work. Oh, guess what? I’M BACK AT THE GYM! I had  thaiboxing PT with Jimmy this morning and seriously thought I was going to die. FOR REAL. I thought it wouldn’t be that bad, but well.. fuck that I was wrong as hell. Hahah you should have seen me, I could barely stand up after the set hahahahah.

  ______________________________________________

  Vi stannade förbi Sitges – en gullig stad utanför Barcelona – under lördagen. Så fint ställe! Vi stack och drack kaffe mellan plåtningarna och allt gående. De är så sjukt kul hur liten kaffen är utomlands, håller ni inte med ( ni som bor i sverige ) ? På bilden har jag den största de hade. I sverige får man liksom en halvliter typ hahaha. De är sant! Så, de känns lite tråkigt att vara hemma och tillbaka till rutinerna men samtidigt känns det fett skönt. Har massor av planer under veckan som jag ser fram emot. André och jag skulle dragit till Ystad egentligen men sen kom det upp jobb för honom så vi fick skjuta upp de. Hallå gissa vad? JAG ÄR TILLBAKA PÅ GYMMET! Körde pt med Jimmy imorse, thaiboxning. Jag trodde helt ärligt att jag skulle dö. PÅ RIKTIGT. Tänkte att de inte skulle bli så farligt, men .. fuck de där, jag hade sååå fel. Hahaha ni skulle ha sett mig. jag kunde knappt stå upp. Hahahaha.

   


  17 kommentarer  17 kommentarer om “Sitges”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • You dress is on another level!
   Love,
   http://www.thestyleventure.com

   Reply
  • Ah, thank you babe <3

   Reply
  • What a beautiful dress.

   Liv

   http://www.livforstyle.net

   Reply
  • beautiiiifuuul as AAALLLWWWAAAYYSSS!!!!! the colours!!!!! so vibrant!!!!!!! <3 <3 <3

   Reply
  • OMG! I want that dress so bad! Give it to me!!! xx

   http://maijaviola.blogspot.fi/

   Reply
  • Härliga bilder! Det ser så mysigt ut!

   Reply
  • haha agreeeee på kaffet! måste alltid köpa typ påtår x 2 för att bli nöjd ;)

   Reply
  • Du är skit snygg i ditt korta hår!! Om du haft långt hår utan extensions, hade du klippt av det då? Jag är själv i valet och kvalet och behöver råd!!:)

   Reply
  • Tack <3 Om jag hade haft långt hår sen jag klippte de kort och de hunnit vuxna ut sedan länge - ja då hade jag klippt av de! Om de alldeles alldeles nyss börjat få längde hade jag kanske inte de , men sen tillslut ändå klippt mig efter nått år kanske. Men jag har ju redan klippt av 2 decimeter av håret sen jag tog ut löshåret :) s de var ju långt typ. Viktigast är att man inte stylar de, bleker och håller på massa med håret när man väl klippt av de. De är de som är grejen! När jag klippte av mitt suuuperlånga hår för några år sen ( mitt riktiga hår ) till den vita pagen så stylade jag den mycket vilket gjorde att mitt hår aldrig fick vila och så växte de ut sjukt sakta.. MEN!Hår är hår :) de växer ut! har du tänkt på att klippa de länge - klipp de! annars kommer du bara gå och tänka på de :) kram

   Reply
  • Tack för att du tog dig tid att svara! Man känner sig alltid lite speciell och utvald när du gör de:) jag har nästan alltid haft långt hår förutom en period i tonåren då jag klippte de kortare och kortare:) så jag vet ju att de växer ut! Just nu har jag långt och guldblont. Men är sugen på kortare och mer isigt:) får se vad jag vågar imorgon när det är dags :D KRAM

   Reply
  • You look amazing, the dress is gorgeous aaaand this hair tho! <3

   Nicol
   https://nicolsview.blogspot.cz/

   Reply
  • Vansinnigt snygg klänning! :)

   Reply
  • Omg, hairtutorial please!!

   Reply
  • You two together are so cute! Seems like such a strong friendship!
   Lucie, xx

   http://thefrenchpier.blogspot.com/

   Reply
  • Gorgeous dress. Love that you’re enjoying my country!
   Have a nice day!

   Wonderlandia

   Reply
  • Looks like you had such a fab time! Gorg photos!

   xx

   http://cierramais.blogspot.com/

   Reply
  • Obsessed with your hair!! Beautiful photos!

   xx Su http://www.fashiontwinstinct.com

   Reply