Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:05 | August 23, 2016

Sitges

TRAVEL
ASOSASOSASOS

 

ME & TASH AT A CUTE COFFEE SHOP ♥
ADLINK: DRESS FROM ASOS, HERE

 

Stopped by Sitges – a cute town outside of Barcelona – during saturday. Such a beautiful town! We went for a coffee between the shots and all the stroll. It’s so fun how the coffee outside of sweden are so, so small! Like the one in the picture are their absolute largest they had… haha. When you come to sweden you get like half a liter ahhahahaha! It’s actually true! So it feels a bit sad but also nice to be back as normal in sweden again – I have a lot of plans the rest of the week so I’m looking forward to the stuff happening. André and I was supposed to go to Ystad this weekend but we had to postpone it to another weekend since André have to work. Oh, guess what? I’M BACK AT THE GYM! I had  thaiboxing PT with Jimmy this morning and seriously thought I was going to die. FOR REAL. I thought it wouldn’t be that bad, but well.. fuck that I was wrong as hell. Hahah you should have seen me, I could barely stand up after the set hahahahah.

______________________________________________

Vi stannade förbi Sitges – en gullig stad utanför Barcelona – under lördagen. Så fint ställe! Vi stack och drack kaffe mellan plåtningarna och allt gående. De är så sjukt kul hur liten kaffen är utomlands, håller ni inte med ( ni som bor i sverige ) ? På bilden har jag den största de hade. I sverige får man liksom en halvliter typ hahaha. De är sant! Så, de känns lite tråkigt att vara hemma och tillbaka till rutinerna men samtidigt känns det fett skönt. Har massor av planer under veckan som jag ser fram emot. André och jag skulle dragit till Ystad egentligen men sen kom det upp jobb för honom så vi fick skjuta upp de. Hallå gissa vad? JAG ÄR TILLBAKA PÅ GYMMET! Körde pt med Jimmy imorse, thaiboxning. Jag trodde helt ärligt att jag skulle dö. PÅ RIKTIGT. Tänkte att de inte skulle bli så farligt, men .. fuck de där, jag hade sååå fel. Hahaha ni skulle ha sett mig. jag kunde knappt stå upp. Hahahaha.

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

17 Responses to “Sitges”

 1. Sandra on

  Du är skit snygg i ditt korta hår!! Om du haft långt hår utan extensions, hade du klippt av det då? Jag är själv i valet och kvalet och behöver råd!!:)

  Reply
  • angelicablick on

   Tack <3 Om jag hade haft långt hår sen jag klippte de kort och de hunnit vuxna ut sedan länge - ja då hade jag klippt av de! Om de alldeles alldeles nyss börjat få längde hade jag kanske inte de , men sen tillslut ändå klippt mig efter nått år kanske. Men jag har ju redan klippt av 2 decimeter av håret sen jag tog ut löshåret :) s de var ju långt typ. Viktigast är att man inte stylar de, bleker och håller på massa med håret när man väl klippt av de. De är de som är grejen! När jag klippte av mitt suuuperlånga hår för några år sen ( mitt riktiga hår ) till den vita pagen så stylade jag den mycket vilket gjorde att mitt hår aldrig fick vila och så växte de ut sjukt sakta.. MEN!Hår är hår :) de växer ut! har du tänkt på att klippa de länge - klipp de! annars kommer du bara gå och tänka på de :) kram

   Reply
   • Sandra on

    Tack för att du tog dig tid att svara! Man känner sig alltid lite speciell och utvald när du gör de:) jag har nästan alltid haft långt hår förutom en period i tonåren då jag klippte de kortare och kortare:) så jag vet ju att de växer ut! Just nu har jag långt och guldblont. Men är sugen på kortare och mer isigt:) får se vad jag vågar imorgon när det är dags :D KRAM

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.