Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:24 | August 24, 2016

  VLOG – MONTHLY HAUL

   

  NEW VLOG! MY HAUL FROM JULY & AUGUST ♥
  DON’T FORGET TO SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE HERE 

   

  NEW VLOG UP! This time i’m showing you guys what I bought through July & August :) I hope you like it! And if you do, please let me know if you want me to continue doing hauls! Loooooooove!

  __________________________________________

  NY VLOGG UPPE NU! Denna gång visar jag er vad jag köpt i Juli och augusti :) Hoppas ni gillar den! och om ni gör de, låt mig gärna veta om ni vill att jag ska fortsätta att göra hauls! Loooooove!


  35 kommentarer  35 kommentarer om “VLOG – MONTHLY HAUL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej!
   Jag tänkte bara att det vore intressant att höra hur du ser på denna konsumtion ur ett miljöperspektiv? Förstår att det i princip är ditt jobb att konsumera, men vore ändå intressant att höra om du någonsin funderar över om det liksom är värt det? med tanke på all miljöpåverkan du därmed bidrar till. Vore kul med ett svar! Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

   Reply
  • heeeej! Ja, jag vet. Därför ser jag alltid till att alla mina kölder ges bort till antingen myrorna, frälsningsarmén eller till min familj/vänner när jag längre inte använder dom. Säljer även vidare tex dyrare kläder . Man ska aldrig bara slänga sina kläder. Jag är ju en modebloggare så självklart blir de jusvårt att INTE handla kläder. Men jag försöker tänka på andra miljösaker som påverkar för att försöka på nått vis kompensera upp det. detsamma! kram <3

   Reply
  • Du är så himla fin, och din röst är såååå söt.

   Kram!

   Reply
  • Åh tack <3

   Reply
  • Jag ÄLSKAR hauls! Ett tips är att du visar hur plaggen ser ut på. Det blir mer jobb men roligare att se på. Måste tipsa om Samantha Maria. Hennes lokkbooks på youtube är freaking amazing och sen verkar hon vara världens sötaste :D Tror du kan finna mycket inspo hos henne :)

   Måste även tillägga att jag blir så glad att jag inte är den enda som köper Wildfox. Det är mitt favorit märke men utbudet i Europa är så dåligt! De enda sidorna som jag lyckats hitta är Asos, Adhoc London, Harrods, Shoptiques och Best Secret. Vart köpte du din klänning och om du har tips på andra hemsidor inom EU som säljer märket skulle jag bli så glad om du ville dela med dig :) Kram kram

   Reply
  • Ja jag vet! Tills nästa gång jag ska fixa de :D samt länka alla plagg! Ja, jag känner henne – så fin tjej de där :) hennes videos är tunga! Haha ja, wildfox har superfina saker ju!! :D Ja, ASOS har ju en del fint därifrån – men ja, dom borde få in bättre. Absolut, om jag får reda på det så hojtar jag! kram!!

   Reply
  • Jag älskade denna vlogg!! mer såna! så kul att se vad du har shoppat och skulle va så kul att se plaggen på oxå. då får man se hur du stylar de osv!! kram :D

   Reply
  • tack!! ja, det ska jag fixa tills nästa gång :D kram

   Reply
  • Skulle så gärna vilja se en video på hur du lockade ditt hår när det var långt och hur du fixar det nyklippta som till exempel i videon. Kram på dig otroligt vackra du!!

   Reply
  • absolut! fixar de :) kram fina

   Reply
  • Love it, I would like to see more hauls from you! In love with that Needle & Thread dress <3

   Reply
  • i promise!! <3

   Reply
  • Super bra och kul att se på! Du är grym!:)

   Reply
  • tack! ja nästa gång ska jag fixa de :) kram

   Reply
  • Love this! Where is the t-shirt from?

   Reply
  • thanks!http://us.asos.com/Reclaimed-Vintage-Rolling-Stones-T-Shirt/1ac5qw/?iid=6641008&r=2&mporgp=L1Byb2Qv here :D

   Reply
  • åhh älskar!

   Reply
  • tack!!

   Reply
  • vart kommer tshirten du har på ifrån? Så fin!

   Reply
  • http://us.asos.com/Reclaimed-Vintage-Rolling-Stones-T-Shirt/1ac5qw/?iid=6641008&r=2&mporgp=L1Byb2Qv där :D tack

   Reply
  • Älskar dina videos! Undrar vilket märke det är på din concealer som du använder?
   KRAM

   Reply
  • tack fina!! Make up store :D <3

   Reply
  • This was awesome!!! but could you also wear it with some outfit and show it to us? :)

   Reply
  • Yes, for next time I promise that <3<3

   Reply
  • I am about to do a wardrobe clean up and buy new stuff for autumn season, which I possibly will feature on my blog http://www.opulencedaze.com/.. but I loved your vlog so much that I am not sure if a simple blogpost will satisfy a fashion hunger haha

   Reply
  • Så mycket fint! “Princessklänningen” var ju magisk!! :)

   Reply
  • Så mye fint! Elsker bloggen din!! Hvilken av disse er det du har: http://www.asos.com/Needle-Thread/Needle-Thread-Butterfly-Gown-Tulle-Maxi-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=6571160&CTARef=Recently%20Viewed eller http://www.asos.com/Needle-Thread/Needle-Thread-Embellished-Butterfly-Midi-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=6646074&CTARef=Recently%20Viewed&CTARef=Recently%20Viewed&CTARef=Recently%20Viewed ?

   Reply
  • Du er utrooooolig skjønn og peeen! Gjerne flere slike vid! Og vlogger da <3

   Reply
  • Du har en så himla mysig röst att lyssna på! Men en fråga: köpte du det rostfärgade linnet i butik eller på Zaras hemsida? Jag kan inte hitta det :(

   Reply
  • Love it, gillas helt klart!

   Reply
  • Sååå så bra video!! :)

   Många kramar från Hanna <3
   http://www.hannavic.se

   Reply
  • Hello!
   I guess you get comments like this every now and then, but I would like to ask it any way.
   Have you ever thought about how your blog inspire to buy more and more clothes? It is inspiering, but have you given it any thought how this fits in an provident environmental perspective? I understand how this is your job, but how about inspireing your readers to buy second hand and already produced clothes, and decrease the amount of clothes produced?

   Would you be interested in writing about your view of being a fashion blogger and consumerism?

   Reply
  • Wow, I can’t believe you deleted my comment. I guess that only means I was wrong believing you could actually argue for your consumerism behaviour. That is really sad. Well, hope it at least gave you something to think about. I can see there are others commenting here too wondering about the same thing, so don’t even think my post was somekind of hate message, because clearly others reacted the same way as I – and I think we are asking you very relevant questions here. Anyway, have a nice one.

   Reply
  • awww! youre doing such a good job! my one and only style icon! <33
   I gotta know – that bomber, could u send a link to it? its magical. really wanna rock it with jeans and nude pumps. xxxx Misse.

   Reply
  • Heeeej fina du, har verkligen fått en dille för t-shirts och nu när jag suttit och drogat dina fina bilder kan jag ju inte låta bli att avundas alla dina GALET snygga!!!! skulle vara såååå snällt om du gjorde typ ett tips inlägg med snygga t-shirts <3333 puss

   Reply