Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:01 | August 26, 2016

  DREAMY DRESS

  asosdress17asosdress2asosdress177asosdress9asosdress49asosdress8

   

  PHOTO BY OSCAR MINYO / EDIT BY ME
  _DRESS FROM ASOS, SOLD OUT_SANDALS OLD FROM ASOS_BAG FROM PHILLIP LIM_

   

  Such a fun and hectic day yesterday! And it continues today too! Today I’m filming for a tv show together with some other great influencers. Not sure if Im allowed to tell you about it yet but its going to be so much fun! Need to run to set now but I’ll tell you more about yesterday and whats going on today as soon as we have a break! LOVE

  _______________________________

  Sjukt hektisk men rolig dag igår! Och det fortsätter idag med! Är Påvög till en tv inspelning med en del andra duktiga influensers så det ska vi hålla på med hela dagen. Inte helt 100 hur mycket jag får berätta ännu men gör de så fort hag får! Ska spring in nu på inspelningen så skriver jag mer om gårdagen och om vad som händer idag så fort jag får rast. LOVE


  20 kommentarer  20 kommentarer om “DREAMY DRESS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här