Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:31 | August 26, 2016

  HUAWEI EVENT AT VAXHOLMS SLOTT

  Huaweihuaweihuaweihuaweihuaweihuaweihuaweihuawei

   

  AT THE HUAWEI EVENT LAST NIGHT

   

  Okey, so we actually got to go on REAL military boats out to Vaxholms Castle yesterday for the Huawei event! It was really cool :) After getting of the boat we got some champagne and got to mingle a bit before the event started with a nice dinner, performance on stage, a presentation of the phone and wonderful people! The event is for the release of their new phone called Honor 8. A very nice phone with two cameras that takes up light and color more and where 10 minutes of charging make it possible to use it for 2 hours of phone call or 6 hours of streaming music. I like that they’ve made on in steel blue too! Thank you Huawei for a fun event!

  _______________________________________

  Okej, så vi fick alltså åka RIKTIG militärbåt igår ut till Vaxholms slott där Huawei höll sitt event! Sjukt coolt :) Efter att vi kommit av båten bjöds vi på bubbel och så minglade vi lite innan middagen började med live show, presentation av telefonen och häng med härliga människor! Eventet var som sagt för deras nya telefon Honor 8. En telefon med dubbla kameror som upptar ljus och färg mycket bättre samt att laddar du den i 10 minuter så har du 2 timmars telefonsamtal eller 6 timmars streaming av musik. Gillar att dom har gjort en i stålblå med! Tack Huawei för ett fint event!

  -In collab with Huawei


  6 kommentarer  6 kommentarer om “HUAWEI EVENT AT VAXHOLMS SLOTT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här