Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:05 | August 27, 2016

  ON TV

  mtv1mtv3mtv6mtv4

   

  FILMING FOR MTV

  As I told you, we recorded for a tv show for MTV the other day and tomorrow it’s time again :) After checking with the crew I can tell you that I’m not allowed to tell you exactly what we are filming for but it’s going to be really fun to see the result and ofc I’ll share it with you as soon as it’s out. I’m on my way to Filippa now just to chill and watch a movie before heading over to Primo Ciao Ciao to celebrate Alicia’s birthday!

  ____________________________________________

  Som jag sa så spelade vi en program för MTV häromdagen och imorgon är de dags igen :)  efter att ha kollat med crewet så kan jag nu berätta att jag inte får berätta nått innehåll ännu men de kommer bli kul att få dela med mig av det senare när programmet kommer ut. Nu ska jag dra till Filippa en stund för att kolla film sen ska jag iväg till Primo Ciao Ciao för att fira Alicia som fyller år !


  8 kommentarer  8 kommentarer om “ON TV”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här