Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:33 | August 27, 2016

  BABY BLUE

  tHE NAKED TIGERTHE NAKED TIGERTHE NAKED TIGERTHE NAKED TIGER

   

  PHOTOS BY OSCAR MINYO / EDIT BY ME: CONTAIN ADLINKS
  _SHORTS FROM LEVIS, HERE_TOP FROM THE NAKED TIGER, HERE_BOOTS FROM ASOS, SIMILAR HERE_
  _SUNGLASSES FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_BAG FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_EARRINGS FROM H&M_

   

  Can we please talk about this top?? IT’S PURE MAGIC! I wanted to order the seamiest one first but it was sold out so I ordered this one instead. Now the seamiest color has arrived again so I actually ordered that one too hahah :) I love everything about it! It was so funny when we took these photos.. we were strolling down the streets of Sitges when finding this cute little street with all the blue doors. After taking photos for just a while an angry lady pops her head  out yelling at us that we are interrupting her day… we just looked at her being all ” What..?”. She wanted to actually call the cops because we were taking photos in the street…. I had to laugh a bit. We weren’t making any loud sound at all, we were there for a maximum of 30 minutes and it wasn’t a private street or anything. So weird. Sometimes I wonder why people care so much about stupid things.. BUT then we strolled for maybe a minute or two and found this AMAZING gallery by a superkind and friendly older man :) he showed us around in his gallery and all the paintings he made and so on. Just amazing!

  _______________________________________________

  Kan vi snälla prata om den här toppen?? DEN ÄR MAGI! Vill beställa den i färgen semits egentligen men den var slutsåld då så då köpte jag denna istället. Nu har semits kommit in igen så nu har jag beställt den också haha :) Älskar allt med toppen! Det var så kul förresten när vi tog dessa bilder. Vi var i Sitges och strosade runt bland gatorna när vi hittade till den här söta gatan med massa blåa dörrar. Efter att ha fotat en liten stund kör en tant ut huvudet lite längre upp på gatan och skriker på oss att vi inte får fota där för att vi störde hennes dag. Vi tittade på varann och bara “va?…” . Hon ville på riktigt ringa polisen för att vi stod på en gata och tog kort på varann. De fick mig nästan att börja skratta! Vi gjorde inga höga ljud ifrån oss, vi klättrade inte på folks hus eller liknande, de var ingen privat gata och vi var där i kanske 30 minuter. Så konstigt bara. Ibland undrar jag hur folk orkar.. MEN efter att ha gått lite längre ner på gatan så hittade vi ett MAGISK galleri som en äldre man hade :) han var supertrevlig och visade oss runt i hans fina galleri och de fina tavlorna han målat. Så fint!

   


  16 kommentarer  16 kommentarer om “BABY BLUE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här