Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:29 | August 28, 2016

  ICE-CREAM TIME!

  Sitgesbarcelonabarcelonabarcelonabarcelonabarcelonabarcelonabarcelonabarcelonabarcelona

   

  RANDOM PICTURES FROM BARCELONA & SITGES W MY BABE TASH 

   

  I’ve been filming all day so now I’m exhausted! Last night I went and celebrated Alicias birthday as I told you and I got home really late but I was sober so it was fine to get up this morning :) I’m super excited for you guys to see the result as soon as it’s getting live! So, what are you guys up to this evening? I’m laying in bed watching Sex and The city while André are still working. Sundays are almost holy .. don’t you agree? Sundays are made to chill as fuck hahaha. So that’s exactly what I’m going to do! BTW: New vlogg coming up in just a little while! Had some problems with it but now it’s starting to get ready :) so stay tuned on YOUTUBE!

  _____________________________________________

  Jag har filmat hela dagen idag så nu är jag helt slut! Igårkväll firade vi som sagt Alicias födelsedag så jag kom hem rätt sent men jag var nykter så det gick ändå bra :) Jag är sjukt pepp på att få se och dela med mig av resultatet så fort de går live! Så, vad gör ni ikväll? Jag ligger i sängen och kollar på Sex & The city medans André fortfarande är på jobbet. Söndagar är ju typ heliga.. håller ni inte med? Söndagar är gjorde för att softa hahah. Så de är det jag ska göra hela kvällen! HÖRRNI, ny vlogg är på G upp ikväll! Hade lite problem med videon men nu börjar det ornat sig :) så stay tuned på YOUTUBE!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “ICE-CREAM TIME!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här