Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:34 | August 29, 2016

  MY STYLE – CLOSE UP

  iceland5 H&M klänning PULL&BEAR NIKE harley davidsson MISSGUIDED urban outfitters H&M asosdress9 Urban outfitters _Y8B1590 _MG_1127

   

  CLOSE UP – DETAIL SHOTS

   

  Okey, so I just had to give you some closeup and detail shots :) I haven’t done that in a while! Just finished a with some fashion shows ( STHLM FW just started ) and to film a fun thing coming up on my YOUTUBE soon! I managed to see Whyred and Stylein today but tomorrow I’m going to go to more shows. So my bestie Ingrid is turning 26 today so I’m just about to head over to her place to celebrate a bit! She is one of my closest friends and we have known each other for 4 years now. I love her to the moon and back ♥ Happy b-day my love!

  _______________________________________

  Okej, så jag var tvungen att visa er lite closeup /detaljbilder för nu var de ett tag sen :) Blev precis klar med en dag full av modevisningar ( sthlm FW började idag ) följt av att filma en grej som kommer upp på min YOUTUBE snart! Hann iaf med att se Whyred och Stylein idag men imorgon blir det betydligt mer visningar. Så, idag fyller min Ingrid 26 år så jag ska precis börja dra mig mot henne för att fira henne en stund! Hon är en av mina närmsta vänner och vi har känt varann i 4 år nu. Älskar henne från månen och tillbaka ♥ Grattis på födelsedagen mitt hjärta!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “MY STYLE – CLOSE UP”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här