Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:06 | August 30, 2016

STOCKHOLM FW DAY 1

UNCATEGORIZED 2
whyredfw1fw5fw6fw3fw9fw2fw8fw7fw12

 

FIRST DAY OF STHLM FW

 

Ah, stress and stress and stress to get everything to work out as planned. I think I’ve been on my phone talking for over 70% of the entire day so far hahahah. There are so much stuff happening atm and i’m so happy about that but I kind of need an assistent hahahah. I have been wanting to get one for quite some time now but at the same time I feel so weird getting one.. should I ? Or should I not?
My email are flowing over, my phone is ringing warm all day and then I also have my other stuff to do ( content for blog, youtube and insta , meetings, pick up stuff, errands and try to hang out with my boyfriend and friends + family ). Phew!  Aaaaaanyway.. speaking of fun stuff: Guess where i’m going in november ? HAWAII! I can’t tell you how excited I am! 10 days of Hawaii, who can complain?!

______________________________________

Ah, stress stress och mer stress för att få allt att gå ihop inför hösten. Tror jag snackat i min lur ca 70% av dagen idag hahahahah. De är en hel del roliga saker som kommer hända just nu och jag är så glad för de men jag skulle typ behöva en assistent hahahh. Har tänkt på de ett tag men har alltid känt att de skulle kännas konstigt liksom… men jag kanske borde.. borde jag? eller inte? Min email flödar över, min lur ringer konstant och sen har jag allt annat utöver de ( fixa kontent till blogg, insta och youtube, gå på möten, göra mina ärenden samt hinna umgås med pojkvän och vänner + familj) Puh! Meeen meen .. på tal om roliga saker: gissa vart jag ska i november? HAWAII! Kan nog inte förklara hur taggad jag är! 10 dagar av Hawaii, vem kan klaga liksom?!

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

17 Responses to “STOCKHOLM FW DAY 1”

 1. Elin on

  En assistent låter logiskt, man kan omöjligt klara allting själv när man kommer till en viss punkt. Tror många hade varit intresserade att jobba med en ball och skön tjej som dig, kan bara ana att ingen dag hade varit den andra lik ;) kram!

  Reply
 2. Dixi Wonderland on

  Fast varför skulle det vara konstigt? Tänk hur mycket du skulle kunna varva ner samt slippa få magkatarr pga stress? Du driver ju faktiskt ett företag och om du känner att du klarar av att släppa lite på kontrollen så tycker jag att du ska göra det :) Livet går inte ut på att stressa och jobba ihjäl sig. Även om du älskar ditt jobb så är det inte fel med att få lite hjälp på vägen :)

  Reply
 3. Alexa on

  Same same sister! I had an assistant for awhile, but it didn’t really work out. I guess I just want to do everything myself, so that I know that it’s done perfectly. I’m pretty sure you would have the same problem :D

  XX

  Reply
 4. Kine on

  Hvorfor ikke få en assistent, syns hvertfall det er verdt et forsøk, og om du ikke syns det fungererer så har du i alle fall prøvd :) Lurer på en ting, og det er hvor chokersene dine er fra? Har prøvd å se på asos og nelly, men har ikke funnet de, er helt obsessed, de er så fine! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.