Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:06 | August 30, 2016

  STOCKHOLM FW DAY 1

  whyredfw1fw5fw6fw3fw9fw2fw8fw7fw12

   

  FIRST DAY OF STHLM FW

   

  Ah, stress and stress and stress to get everything to work out as planned. I think I’ve been on my phone talking for over 70% of the entire day so far hahahah. There are so much stuff happening atm and i’m so happy about that but I kind of need an assistent hahahah. I have been wanting to get one for quite some time now but at the same time I feel so weird getting one.. should I ? Or should I not?
  My email are flowing over, my phone is ringing warm all day and then I also have my other stuff to do ( content for blog, youtube and insta , meetings, pick up stuff, errands and try to hang out with my boyfriend and friends + family ). Phew!  Aaaaaanyway.. speaking of fun stuff: Guess where i’m going in november ? HAWAII! I can’t tell you how excited I am! 10 days of Hawaii, who can complain?!

  ______________________________________

  Ah, stress stress och mer stress för att få allt att gå ihop inför hösten. Tror jag snackat i min lur ca 70% av dagen idag hahahahah. De är en hel del roliga saker som kommer hända just nu och jag är så glad för de men jag skulle typ behöva en assistent hahahh. Har tänkt på de ett tag men har alltid känt att de skulle kännas konstigt liksom… men jag kanske borde.. borde jag? eller inte? Min email flödar över, min lur ringer konstant och sen har jag allt annat utöver de ( fixa kontent till blogg, insta och youtube, gå på möten, göra mina ärenden samt hinna umgås med pojkvän och vänner + familj) Puh! Meeen meen .. på tal om roliga saker: gissa vart jag ska i november? HAWAII! Kan nog inte förklara hur taggad jag är! 10 dagar av Hawaii, vem kan klaga liksom?!

   


  17 kommentarer  17 kommentarer om “STOCKHOLM FW DAY 1”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • If it’s too much work for you and it’s interfering in your personal life, you should! Have an amazing FW xo

   http://www.catmorais.blogspot.pt

   Reply
  • En assistent låter logiskt, man kan omöjligt klara allting själv när man kommer till en viss punkt. Tror många hade varit intresserade att jobba med en ball och skön tjej som dig, kan bara ana att ingen dag hade varit den andra lik ;) kram!

   Reply
  • Your makeup is on point!
   Love,
   http://www.thestyleventure.com

   Reply
  • You definitely should if it’s giving you too much stress.. Love your pics!

   Reply
  • Det tycker jag verkligen du borde. Du kommer säkert kunna räkna med att få ännu mer gjort också, med en assistent.

   Ha det fint!

   Reply
  • Fast varför skulle det vara konstigt? Tänk hur mycket du skulle kunna varva ner samt slippa få magkatarr pga stress? Du driver ju faktiskt ett företag och om du känner att du klarar av att släppa lite på kontrollen så tycker jag att du ska göra det :) Livet går inte ut på att stressa och jobba ihjäl sig. Även om du älskar ditt jobb så är det inte fel med att få lite hjälp på vägen :)

   Reply
  • Amazing pictures! Love this white look on the catwalk! Looks really good
   Lucie, xx

   http://thefrenchpier.blogspot.com/

   Reply
  • Same same sister! I had an assistant for awhile, but it didn’t really work out. I guess I just want to do everything myself, so that I know that it’s done perfectly. I’m pretty sure you would have the same problem :D

   XX

   Reply
  • As long as you are not a kim kardashian you shouldnt hire one. Hahahaha

   Reply
  • varför inte? finns säkert massa människor som skulle älska att jobba för dig, jag menar, jag skulle jättegärna vara din assistent!?

   Reply
  • Hvorfor ikke få en assistent, syns hvertfall det er verdt et forsøk, og om du ikke syns det fungererer så har du i alle fall prøvd :) Lurer på en ting, og det er hvor chokersene dine er fra? Har prøvd å se på asos og nelly, men har ikke funnet de, er helt obsessed, de er så fine! <3

   Reply
  • Så snygga bilder!

   Reply
  • I wanna be your assistant!

   Reply
  • så kul att du ska till Hawaii :D

   Kram<3
   http://camillaesi.se

   Reply
  • Hi lovely,

   Congrats, your blog post is featured in Bloggers Issue Magazine

   http://www.bloggersissue.com

   Reply
  • SÅ FETT ATT VARA DIN ASSISTENT

   Reply
  • Vart är jackan ifrån som du bär på tredje bliden?

   Reply