Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:44 | August 31, 2016

  O.C.E.A.N

  imageocean54image

   

  CROCHET TOP FROM THE NAKED TIGER
  BIKINI BOTTOM FROM ASOS, HERE (ADLINK)

   

  Woke up with a sore throat and feeling really heavy in my body. AGAIN. I started feeling like that on friday but towards sunday I felt better but now it’s coming back again.. I also had a lot of work to do today so I’ve been sitting here by my laptop working all day instead of going to the fashion shows – but I’m going to at least 1 tonight at Zalando :) Yesterday I saw Ida Klamborn & Ida Sjöstedt and I just have to say that WOW Ida Klamborn show was lit for real! I wanted every single piece from the show! Pictures from the day coming up sooooon homiiiiez!

  ______________________________________

  Vaknade upp med ont i halsen och med en supertung kropp. IGEN. Började känna så i fredags men mot söndagen blev jag bättre men nu börjar de komma tillbaka igen.. Har haft massa jobb att sitta med idag så de har jag gjort vid datorn sen jag vakna. Så har inte hunnit se några visningar idag på FW men jag ska iallafall se 1 show idag – Zalando :) Igår såg jag Ida Klamborn och Ida Sjöstedt och alltså WOW på Ida Klamborn. Hennes show var lit! ville ha avrensa plagg från visningen! Kommer upp bilder från gårdagen senare homiiiez!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “O.C.E.A.N”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här