Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:53 | September 1, 2016

  Coffee break w/ my girl

  GrodanBeyond retrobeyond retrobeyond retro

   

  COFFEE W/ MY GIRL INGRID ♥

   

  Can’t believe that it’s september and still warm! Feeling spoiled about that, that’s for sure. Anyyyywaaaaay, I had the best possible start for this day. I had a very, very fun breakfast meeting at Riche planning an upcoming thing that I can soon reveal for you guys. WAAAAAAH! I’m not sure you understand how hyped I am and that you actually know what’s up “behind the scene” in my life atm. It’s a hugs thing! Can you guess what’s going on? mohahahah! Okey, I need to tell you about a thing I did yesterday.. sometimes I don’t know what’s going on in my head and I OFTEN just say exactly what pops up in my head without thinking haha. So, before the last show yesterday we went to a pre-event with Zalando before their runway show. When we were on our way out from the event, some staff from Zalando handed us a little box with a small bracelet in it. The only thing is that I couldn’t see that the bracelet was actually a bracelet, I only saw this small little ring ( too big to be a ring, too small to be a bracelet) so I just blurred out ” is it a dick-ring?” hahhahaha. Wait.. what? Luckily the girl laughed and so did I and the girls that heard what I said.. hahahaha.

  ___________________________________

  Kan inte förstå att de är september nu och fortfarande varmt! Känner mig bortskämd med bra väder. Ajaaaaaa, hade bästa starten på dagen. Hade ett mycket, mycket spännande frukostmöte på Riche för att planera en sak som händer snart. Kommer bli så kul att få berätta detta! WAAAAAAH! är inte säker på att ni förstår hur pepp jag är och vad som händer “behnind the scenes” i mitt liv. De är en fet sak! Kan ni gissa vad de är? mohahahahahah. Okej, jag måste bara berätta en sak för er.. ibland fattar jag inte riktigt vad som händer i mitt huvud och jag säger alltid allt som ploppar upp i mitt huvud utan att tänka mig för. Så, innan sista visningen igår så hade Zalando ett litet för-event innan deras visning. påväg ut från eventet står de två tjejer som jobbar där för att dela ut en liten gullig ask till alla med ett fint armband i. De enda var att jag såg liksom inte att de var ett armband ( de enda jag såg var en ring som var för stor att vara en ring på fingret, och för liten för handleden ) så jag kastar ut mig ” är det en kuk-ring kanske?” hahahahha.. vänta lite, vad fan sa jag? Som tur är så började tjejen skratta och likaså tjejerna bakom mig som hörde vad jag sa. Hahahahah.


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Coffee break w/ my girl”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här