Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:53 | September 1, 2016

Coffee break w/ my girl

UNCATEGORIZED 2
GrodanBeyond retrobeyond retrobeyond retro

 

COFFEE W/ MY GIRL INGRID ♥

 

Can’t believe that it’s september and still warm! Feeling spoiled about that, that’s for sure. Anyyyywaaaaay, I had the best possible start for this day. I had a very, very fun breakfast meeting at Riche planning an upcoming thing that I can soon reveal for you guys. WAAAAAAH! I’m not sure you understand how hyped I am and that you actually know what’s up “behind the scene” in my life atm. It’s a hugs thing! Can you guess what’s going on? mohahahah! Okey, I need to tell you about a thing I did yesterday.. sometimes I don’t know what’s going on in my head and I OFTEN just say exactly what pops up in my head without thinking haha. So, before the last show yesterday we went to a pre-event with Zalando before their runway show. When we were on our way out from the event, some staff from Zalando handed us a little box with a small bracelet in it. The only thing is that I couldn’t see that the bracelet was actually a bracelet, I only saw this small little ring ( too big to be a ring, too small to be a bracelet) so I just blurred out ” is it a dick-ring?” hahhahaha. Wait.. what? Luckily the girl laughed and so did I and the girls that heard what I said.. hahahaha.

___________________________________

Kan inte förstå att de är september nu och fortfarande varmt! Känner mig bortskämd med bra väder. Ajaaaaaa, hade bästa starten på dagen. Hade ett mycket, mycket spännande frukostmöte på Riche för att planera en sak som händer snart. Kommer bli så kul att få berätta detta! WAAAAAAH! är inte säker på att ni förstår hur pepp jag är och vad som händer “behnind the scenes” i mitt liv. De är en fet sak! Kan ni gissa vad de är? mohahahahahah. Okej, jag måste bara berätta en sak för er.. ibland fattar jag inte riktigt vad som händer i mitt huvud och jag säger alltid allt som ploppar upp i mitt huvud utan att tänka mig för. Så, innan sista visningen igår så hade Zalando ett litet för-event innan deras visning. påväg ut från eventet står de två tjejer som jobbar där för att dela ut en liten gullig ask till alla med ett fint armband i. De enda var att jag såg liksom inte att de var ett armband ( de enda jag såg var en ring som var för stor att vara en ring på fingret, och för liten för handleden ) så jag kastar ut mig ” är det en kuk-ring kanske?” hahahahha.. vänta lite, vad fan sa jag? Som tur är så började tjejen skratta och likaså tjejerna bakom mig som hörde vad jag sa. Hahahahah.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

20 Responses to “Coffee break w/ my girl”

 1. Alma on

  September, vart tog sommaren vägen? Dina bilder har i alla fall känts så mycket sommar i kontrast till sommaren i göteborg… Härligt att drömma sig bort lite!!

  Jag har letat och letat efter om du skrivit var du köpt kepsen, den beiga som du har på Island. Den du har till den militärfärgade jackan. Hittar inte någonstans så nu frågar jag! Den är bara såå snygg!!

  Reply
  • angelicablick on

   ja verkligen! sjukt! Jaså är de så? inte varit bra väder? åh de har jag svarat på innan :) köpte den på en utförsäljning i NYC! KRAM

   Reply
 2. Anja on

  I just love posts like this one and I’m glad you’ve been incorporaing more of your personal life and thoughts into your blog lately :) It’s exactly what I like about swedish bloggers (I even dedicated a post to you).
  It would mean a world to me if you could check my blog, I’d reeaaallly love to hear your opinion.

  http://toujoursanja.blogspot.rs/

  p.s. Have fun with your bracelet, girl! :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.