Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:21 | September 1, 2016

K I M O N O

elsa ekman for bikbokBikbok by elsa ekmanbikbok by elsa ekmanelsa ekman for bikbokbikbok by elsa ekman

 

PHOTOS BY RASMUS LINDAHL / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS:
_JACKET FROM ELSA EKMAN FOR BIKBOK, HERE_SHOES FROM ASOS, SIMILAR HERE_
_SUNGLASSES FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_EARRING FROM H&M_BAG FROM CELINE_
_BRACELETS FROM H&M_RINGS FROM H&M_STONE BRACELET FROM MÄRTA LARSSON_

 

I’ve said it before and I’ll say it again – my friends are damn talented! My friend Elsa have done a collection for BIKBOK and she has designed this jacket. GENIUS! It’s her birthday today swell, happy b-day love ♥ HHAHA, so many of you liked my little story today! Well I’m still laughing at it too hahaha! so Elin and I continued shooting and filming today :) my next vlogg is coming up on sunday ( as usual ) and i’ll tell you about my three top locations to shoot outfits at in Stockholm! i hope you’ll like it. I’m at home right now but thinking about going over to Filippa to hang out a bit. André are still working!

_______________________________

Jag har sagt de innan men säger de igen – jag har väldigt begåvade vänner! min vän Elsa har designat en kollektion för BIKBOK och då även enna jacka. GENI! De är även hennes födelsedag idag . grattis älskling ♥ Hahahah, många av er gillade min lilla story idag! Ja ni, jag skrattar faktist fortfarande med! Elin och jag fotade samt filmade lite idag :) min nästa vlog kommer upp på söndag ( som vanligt ) och då kommer jag visa mina topp tre bästa ställen att fota outfit på i Stockholm! hoppas ni kommer gilla den. Just nu sitter jag hemma men funderar på att dra till Filippa och hänga lite. André jobbar fortfarande!


55 kommentarer55 kommentarer om “K I M O N O”

  How cool is your friend??! Happy birthday to her :) I’m really in love with the jacket! And you combined it really well with the bag ! ♥

  Reply

  Yesssss!!! that’s absolutely gorgeous and inspiring!

  Jade –
  tinybigmoments.squarespace.com

  Reply

  oj! jag dog lite granna!! vilken storlek har du i den kimonon? måste ha den! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här