Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:39 | September 2, 2016

  INSTAGRAM LATELY

  skärmgjghghg

   

  INSTA LATELY @ANGELICABLICK

   

  Wow, what a day! I’m exhausted hahahahah. I’ve been filing and shooting all day and i finally got back home. I just need to get undressed and -re-dressed again in something else and be on my way to bar brawl with Ingrid ♥ Won’t be out for that long, cause I want to get up pretty early tomorrow!

  _______________________________________

  WOW, vilken dag! Är heeeeelt slut hahahahah. har filmat och fotat hela dagen och kom precis hem. Behäver bara klä av mig och klä på mig nya kläder så ska jag börja bege mig till barbrawlet med Ingrid ♥ blir en tidig kväll för jag ska upp rätt tidigt!

   


  15 kommentarer  15 kommentarer om “INSTAGRAM LATELY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här