Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:11 | September 3, 2016

  BALENCIAGA

  balenciagabalenciaga

   

  SNEAK PEEK / BALENCIAGA BAG

   

  Saturday and I have some fun plans actually! Yesterday after working I met up with Ingrid like I told you and went to Fightbox for Barbrwal. We hung out there for a while, ate some food and then we swung by Supper to say hi ti Ingrid’s boyfriend. So like I told you Elin and I filmed a fun vlogg yesterday coming up tomorrow – yeeey! Can’t wait to share it with you! Anyway, here you can see my new little baby – a red Balenciaga!! It’s amazing! I love it ♥

  _______________________________________

  Lördag och jag har massa roliga planer! Igår efter jobbet så mötte jag upp Ingrid för att dra till Fightbox för Barbrawl. Vi hängde där ett tag, åt mat och sen stack vi förbi Supper för att säga hej till Ingrids pojkvän. Som jag sa så filmade jag och Elin en vlog igår med som kommer upp imorgon – yeeey! längtar tills den kommer upp. Aja, här får ni en kik på min nya fina vän – en röd Balenciaga!! Den är magisk! äLSKAR DEN ♥


  24 kommentarer  24 kommentarer om “BALENCIAGA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här