Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:02 | September 4, 2016

  TB TO SEPTEMBER 2015

  september9september343september12september14september544september16september11september2september3

   

  TB TO A BUNCH OF PHOTOS FROM SEPTEMBER 2015

   

  Exactly like last year, I spent almost 10 days in NYC for fashion week – and in three days we are off again! This time it’s me and Elin but everyone are coming for FW too so we’ll be a big crew together :) Can’t wait!! There is something magical about NYC. I just can’t get enough of it! someone asked me the other day how many times I’ve been there and I think i’ve been to NYC 11 times now. Yeeeez! Anyway, elsa turned 30 the other day like I told you so guess what? All her family and friends hosted this big surprise party for her yesterday and it was such a success! Sami and her family had done a great job. She was sooooo chocked when she got out the car and took the blindfold of! Aw ♥ Great night with amazing people! Now I’m actually on the train station heading over to Linköping for the day. Going to my sanctuary for the day over at grandpa’s. Going home tonight tho to spend time with my André since I’m traveling a lot this month ♥ Anyway, need to get going to the train now! Keep yourself update since a new vlog is coming up today!

  _____________________________________

  Precis som förra året så spenderade jag lite drygt 10 dagar i NYC för fashion week – och om tre dagar är de dags igen! Denna gång åker jag med Elin men alla ska dit så vi är ett stort gäng som kommer hänga :) Längtar! De är nått magiskt med NYC. Får liksom inte nog av de! någon frågade mig häromdagen hur många gånger jag varit där och jag tror de är ca 11 gånger. Sjuuukaste! som sagt, elsa fyllde 30 häromdagen så igår fixade hennes familj och vänner en stor överraskningsfest för henne och de var så sjukt bra uppstyrt! Sami och hennes familj hade gjort ett sjukt bra jobb. Hon blev sååå chockad när hon hoppad ur bilen och tog av sig ögonbindeln. hahahahah. ♥ Fin kväll med fina människor! Nu sitter jag på tågstationen och är påväg till Linköping över dagen och mitt paradis hos morfar. Ska bara dit över dagen och sen hem till min André ikväll för att mysa nu när jag ska resa så mycket denna månad ♥ Men men, måste dra mig mot tåget nu! håll er uppdaterade här för en ny vlogg kommer upp idag!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “TB TO SEPTEMBER 2015”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här