Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:33 | September 5, 2016

  W E E K L Y

  everyday2While recording with Elin, we found the perfect backlight!

  everyday5Breakfast meeting – the best kind of meeting!

   

  everyday3Locationscouting!

  everyday11Me and Ellen recording for an MTV show♥

  everyday10Behind the scenes!

  everyday1Strolling in Gamla Stan

  everyday8Breakfastmeeting AGAIN! At Pom&Flora

  everyday9I LOVED this look from fashion week – from Ida Klamborn

  PHOTOS FROM MY WEEK

   

  Hahah, I need to tell you what happened the other day at Elsa’s party! I was sitting with Mimmi talking about life when I suddenly took of one of my rings and replaced it on another finger. The wrong finger. At the moment while I was doing it, I wasn’t really thinking about it. About 30 minutes later, on our way home I suddenly felt that my finger was a bit bigger then it usually is. I tried to get the run off but it was impossible. I though to myself ” Nah, I’ll get it off when I come home.. no problemo!”. I got home, took of my shoes and walked into the kitchen while trying to get my ring of. But no.. no success. I poured olive oil on it and was certain that I will go off now. But NO. This is the part when I strted to panic and my finger began to get even bigger. I called André in pure panic “Babe! you need to come home and help me! I’m panicking!” hahahahha. He was already on his way home so he walked in to our home about five minutes later laughing at me having panic hahahah. The first thing we did was to try to get it of but with no success. The last thing we wanted to try before being have to go to the hospital was to rub it in with lube hahaha. André FINALLY got it off my finger and I cried of happiness hahahahah! So kids, don’t wear rings on the wrong finger. Just don’t.

  _______________________________________

  Haha, måste bara berätta vad som hände på Elsas fest! Jag satt utanför med Mimmi och snackade om livet när jag plötsligt tar av mig en av mina ringer och sätter den på ett annat finger. fel finger dvs. Just då tänkte jag inte så mycket på de utan lät ringen sitta kvar. Ungefär 30 minuter senare påväg hem i bilen så märker jag att jag inte får av mig ringen riktigt men tänker genast “äsch, jag får av den hemma sen.. inga problem!”. Jag kom hem, tog av mig skorna och gick in i köket medans jag drog och slet i ringen. Men nej, ingen lycka då heller. Jag prövade olivolja, men nepp det funkade inte heller. Det är ungefär någonstans här i berättelsen som jag börjar få panik och fingret började bli mer svullet. Jag ringer André i ren panik “Babe! då måste komma hem och hjälpa mig med att få av min ring, får panik!”. Han var redan påväg hem och landar innanför dörren 5 minuter senare och fnissar åt min lilla fingerhistoria. Vi försökte få av den men nej, så till slut får vi ta glidmedel som sista utväg innan vi var tvungna att åka upp till sjukhuset. Men voila! André lyckades få av ringen till slut och jag grät av lycka hahahahah! Så kids, bär inte ringarna på fel fingrar. Bah gör de inte.


  22 kommentarer  22 kommentarer om “W E E K L Y”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • hahah! usch det där ville jag inte läsa, har alltid panik när jag provar ringar i affärer! vore så jobbigt att fastna ;) tur det gick bra!

   Reply
  • Hahahah! Skoja inte att jag fick panik.. grät typ! men de gick ju bra tillslut!! kram

   Reply
  • Love the first picture!

   Reply
  • Tack hörrö :)

   Reply
  • Härliga bilder!!

   http://nouw.com/erikamobergs

   Reply
  • Tack fina! kram

   Reply
  • Alltså jag skulle ju ha fått världens panik :D
   Så härliga bilder! Du är så vacker i första bilden :)
   xx
   http://mariannelle.com/

   Reply
  • hahaha, ja jag fick de!! tack fina <3

   Reply
  • Your blue dress is so beautiful!
   Sophie♥

   Reply
  • thank you babe! xx

   Reply
  • Your makeup is so gorgeous!!!

   xoxo
   cristyproca.wordpress.com

   Reply
  • thank you :D <3

   Reply
  • Haha! Jobbar på Arlanda och fick bara häromdan besök där jag jobbar av en kvinna med samma problem. Hon hade flugit en 12-timmarsflight med ringen på fel finger och kunde inte få av ringen med varken tvål eller olja. Fingret var alltså helt blått vid det här laget och kvinnan hade måttlig panik då hon skulle flyga vidare. Hur det slutade? En hantverkare kopplad till flygplatsen fick ringas in för att SÅGA av ringen, haha! Det var inte någon ring för 59:- på Glitter heller, utan en jäääkligt dyr förlovningsring. ÅNGEST!!! :D

   Reply
  • Nej, är de sant?? så läskigt!!! Fyfan, mitt finger var iaf inte blått.. men det svullnade upp rejält. Men skönt att både hon och jag fick av oss ringarna tillslut – TROTS att de var henne förlovningsring! så hemskt!!! :( kram

   Reply
  • I actually really like your hair shorter, so chic x

   http://www.wonkylauren.com

   Reply
  • oh, you do? thanks <3

   Reply
  • Such a beautiful dress! You are just too cool :)
   Love,
   http://www.thestyleventure.com

   Reply
  • thank you <3<3

   Reply
  • älskar bilderna!

   Reply
  • Haha, tro eller inte men exakt samma sak hände mig två år sen på en partyresa till Cypern; vaknade efter en utekväll med ett alldeles illblått finger (pga ingen blodcirkulation), prövar olja och allt möjligt förrän jag efter en halvtimme väcker mina vänner för att ta med mig till en privatklinik för att ta bort den. Alltså Gud så läkaren, jag samt mina vänner skrattade då jag väl var på plats på kliniken!

   Reply
  • Hej! Varför är dina bilder lite grumliga och inte helt klara? Man ser ju att de är helt fantastiska, bra kvalité och snygg lins men de framkommer typ lite grumliga på bloggen!

   Reply
  • är de sant? vad konstigt!! så är de inte för mig… vad har du för typ av internetbrowser? dvs chrome, safari? ska ta detta med teknikerna en runda med. kram

   Reply