Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:14 | September 6, 2016

  STARZ STARZ STARZ

  Pull&Bearpull&bearpull&bearpull&bearpull&bear

   

  PHOTOS BY ELIN KERO – CONTAIN ADLINKS
  _SHOES FROM KURT GEIGER, HERE_JEANS FROM PULL&BEAR, SIMILAR HERE_JACKET FROM BOOHOO, HERE_
  _TSHIRT OLD FROM H&M_BAG FROM GIVENCHY, HERE_

   

  An unshown look from when I still had my extensions in! I was a bit unsure if I was going to like to not wear any extensions and cut my hair a bit shorter, but I actually love it :) happy to see that all of you guys like it too. Well it’s my last day in sweden cause tomorrow morning me and Elin are leaving for Neeeew Yoooork!! So today I have some stuff that needs to be done and later on I’m just going to pack my bags and chill the entire night. Going up at 03.00 hahahah. I might not even go to bed actually… That’s the worst thing about traveling so early! I don’t know if I find it good to go to bed early and sleep or not going to bed at all. What do you guys usually do when it comes to that?

  _________________________________________

  En ovisad look från när jag fortfarande hade mina extensions inne! Jag var lite osäker på om jag skulle gilla att inte bära extensions och dessutom klippa av en stor del av mitt hår – men jag älskar de :) Kul att många av er gillar de med. Men men, sista dagen i sverige idag på ett tag, för imorgon drar jag och Elin till Neeeew Yooooork!! Så idag ska jag hålla på att styra upp allt som behövs göras och sen ska jag bara packa min väska och slappa hemma hela kvällen. Ska liksom upp 03.00 hahahhaah. Så jag kanske inte ens går och lägger mig.. De är de värsta med att flyga så tidigt tycker jag! Man vet liksom inte om de är värt att gå och lägga sig eller inte. Vad brukar ni göra när ni ska flyga tidigt?

   


  14 kommentarer  14 kommentarer om “STARZ STARZ STARZ”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här