Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:01 | September 9, 2016

  New York, New york.

  NEW YORKNEW YORKNEW YORKnyc9nyc21new yorknew yorknew york

   

  NEW YORK, NEEEW YOOORK

   

  Ah, the first day we managed to snap these quickly before the sun went down. I’m so happy to be back to my favorite big city. New York has that special place in my heart and I just love being here. SO! I’m super excited for today’s shows which is Tommy Hilfiger and Cushnie Et Ochs. Guess what?! Fang came here yesterday!! So tonight we are meeting up with him for dinner and drinks. Also going to see if the rest of the gang want’s to tag along :)

  __________________________________________

  Åh, hann ta dessa första dagen innan solen gick ner. Är så sjukt glad att vara tillbaka i min favorit storstad. New York har en speciell plats i mitt hjärta så är så glad att vara tillbaka här. SÅ! Är sjukt peppad för dagens visningar som är Tommy Hilfiger och Cushine Et Ochs. Och gissa vem som kom hit idag? FANG! Så ikväll ska vi mötas upp för middag och drinkar. Ska se om resten av gänget är peppade med :)

   


  17 kommentarer  17 kommentarer om “New York, New york.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här