Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:34 | September 9, 2016

  FIRST SHOW: NICHOLAS K

  Nicholas KNicholas KNicholas KNicholas KNicholas KNicholas Knicholas knicholas knicholas knicholas k

   

   

  FIRST SHOW AT NYC FW – NICHOLAS K

   

  I CAN FINALLY HAVE TIME TO BLOG!!! Yeezz, I can’t tell you how hectic our first day here was! I haven’t had time to sit down and blog since we got here. Or sit down in ANY WAY.  And after getting back last night from dinner the wifi was not working at all. Hahah, ofc – story of my life. But I got up 04.30 this morning ( 10.30 swedish time ) to post this haha :) thank god for jetlag then! When we landed in NYC  we went straight to a fitting at Nicholas K after we got from the airport. Then straight to bed! First day we had our first show in the morning – Nicholas K – as you can see from the pictures above! The collection was freaking AH-MAZING!! I loved everything! You can see some of my favorite looks from the show above! The rest of the day we had some work to do and plan fr our trip followed by filming all day, switching hotels and then more work. Luckily we got some spare energy left for dinner before crashing into bed :) but now I’m back as usual and with more energy after sleeping 6 hours! ♥

  ______________________________________

  ÄNTLIGEN TID ATT BLOGGA!! Jisses, kan typ inte förklara stressens morsa vi haft sen vi kom hit haha! Har inte haft tid att sitta ner och blogga. Eller sitta ner alls hahahah. Efter att kommit av flyget stack vi direkt till en fitting för Nicholas K. Sen direkt hem för att sova! Första dagen här påbörjade vi dagen med visning på morgonen – Nicholas K – som var heeelt sjukt MAGISK!! Ville seriöst ha allt på visningen! Har lagt upp några av mina favoritlooks från visningen. Resten av dagen hade vi filmning att göra, planering av veckan samt lite med jobb, byte av hotell osv. Som tur var hade vi lite energi kvar att käka middag med några vänner på kvällen sen innan vi krashade i sängen :) Nu är jag iaf back on track igen efter att få ha sovit 6 timmar ♥


  11 kommentarer  11 kommentarer om “FIRST SHOW: NICHOLAS K”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här