Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

13:52 | September 10, 2016

“A walk in the park”

TRAVEL
The Park NYCThe Park NYCThe Park NYCThe Park NYCThe Park NYC

 

Late lunch at The Park

 

I don’t know how many times I’ve been by this place wanting to eat but all three times it’s been closed hahahah. So when Elin and I decided to go there I kept my fingers crossed and – voila! It was open :) I was here 3 years ago during FW for a show but have never eaten here. Ever since I’ve been wanting to go here and have a drink & eat. Such a cute place! Okey, so let’s talk about the Tommy Hilfiger show last night. INSANE! The best show I’ve EVER been too. But more about that later as soon as I’ve edited the pictures for you. On other scary thing was that when me and Andreas was on our way home from the show yesterday we decided to split a cab. We are standing waiting for red light to turn green. The light turned green and we went off, getting up to a speed when suddenly a man just walks out in the street and our cab has stand on his breaks. The car behind us don’t have time to reflect what’s happening so he hits our car from the back. After the small incident my neck starts hurting and I have since then had pain in my neck and feeling stiff. Hopefully it’s nothing, since we (luckily) wasn’t in full speed. But it’s still scary as hell and I’m a bit chocked.

______________________________________________

Vet inte hur många gånger jag har velat äta här men tror jag varit förbi ca 3 gånger men varje gång har de varit stängt hahahah. Så när Elin och jag stack förbi där höll jag tummarna för att de skulle vara öppet – och voila! De vare :) Var på en visning under NYFW på just detta ställe och har velat gå tillbaka dit sen dess. Så gulligt ställe! Men men, Tommy hilfiger visningen igår var HELT STÖRD! Så sjukt bra! Bästa visngen jag varit på ever! Men de ska jag berätta samt visa mer bilder från om en stund. Vill berätta om en sjuk sak som hände igår. Jag och Andreas bestämde oss för att ta och dela en taxi hem efter visningen. Vi stannar vi rödljusena och inväntar att dom ska bli gröna. Dom blir gröna och vi börjar åka iväg när plötsligt en man bara går rakt ut i vägen och vår taxichaufför tvingas tvärnita. Bilen bakom hinner inte reagera så han kör rakt in i oss bakifrån. Efter den lilla smällen börjar min nacka göra ont och har sen dess haft ont i den och känt mig stel. förhoppningsvis är de inget eftersom de inte var en jättestor smäll, men de är fortfarande väldigt läskigt och jag är i chock typ.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

28 Responses to ““A walk in the park””

 1. Sirran on

  Gud vad mysigt det ser ut! Jag krockade i vintras då en bil körde på mig och min föredetta pojkvän när vi stod stilla. Han körde inte jättefort men jag har idag kronisk värk i högersidan utav nacken och en kota uppe i skallbenet ligger fel.. Så hoppas det inte blir värre. Men värt att kolla upp och sen fixa med försäkring osv ifall det skulle påverka en längre fram i tiden.

  Reply
 2. Petronella on

  Tur att det gick så bra som det gick, men även om du inte känner av det nu så borde du gå till en läkare och kolla upp det och anmäla det till ditt försäkringsbolag. En whiplash känns inte alltid direkt efter utan symtomen kan komma efter några dagar.

  Reply
 3. Julia on

  Hej!

  I bilskolan sade dom att sk. “Whiplash”-skador som kan uppkomma av att någon kör på dig bakifrån skall genast kollas upp! Så gå till läkaren när du är i Sverige igen och säg som det är. Annars kan det bli bestående men ifall man inte sköter det genast. Någon kan rätta mig om jag har helt fel? Hoppas det blir bättre!

  Reply
 4. Rebecca on

  Älskar dina bilder!! ?
  Jag ska åka till New York sommaren som kommer, och undrar om du inte skulle kunna göra ett inlägg med lite tips och “måsten” man bör göra, platser att besöka samt restauranger att äta på? ? Skulle bli oerhört tacksam för alla tips du vill dela med dig utav! ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.