Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:17 | September 11, 2016

  Big city vibes

  @angelicablick instagramMY NYC INTSA // @ANGELICABLICK

   

  I’ve had about 4 hours of sleep this night! That’s how our days and nights look like hahah. Work and work and then sleep and wake up super early to do all the work :) But it’s good! But I haven’t had time to go through all of my pictures and posted them for ya. But today I’ll start showing you! Filming a really fun vlog while we’re here that I hope you’ll like! Going to a fun brunch with all the peeps soon so I better get going for a shower so I won’t show up late :) Besides the brunch I have some shows, some filming to do and taking photos with Elin. Hopefully the weather is a bit colder today cause it’s been craaaaazy warm these days! It’s insane!!

  ____________________________________________

  Har sovit ungefär 4 timmar inatt! De är så våra dagar och kvällar ser ut hahah. Jobb och jobb innan man ska sova och sen gå upp supertidigt för jobb :) men de är ju så kul! Har dock inte haft tid att publicera massa bilder men de kommer idag. Filmar även en så rolig vlog nu när jag är här som jag hoppas ni kommer gilla! Ska alldeles straxt dra på en rolig brunch med hela crewet så måste hoppa in i duschen nu så jag inte blir sen :) förutom brunch ska vi på lite visningar, filma och fota. Hoppas vädret är lite kallare idag eftersom de är och har varit dödsvarmt sen vi kom. Smälter typ bort hahaha!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Big city vibes”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här