Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:04 | September 11, 2016

  Björn Axén – Tutorial

  TUTORIAL FOR BJÖRN AXÉN BLONDE CARAMEL HAIR MASK & VOLUME MINERAL DRY PASTE

   

  Having a fun collab with Björn Axén atm where I got to try their new Blonde Caramel hair mask  that gives your hair a smooth and soft feeling and also leaves your hair with a tint of cool beige – and also their Mineral paste for volume! I’ve showed this in a small tutorial on my youtube  :) Never done something like this with my YOUTUBE before so I hope you like it!! The mineral paste is for sure a new favorite and it smells crazy good! Watch and let me know what you think  ♥

  __________________________________________________

  Har just nu ett superroligt samarbete med Björn Axén där jag testat deras nya Blonde Caramel hårinpackning som ger håret en sjukt len och skön känsla samt lämnar håret med en lätt tint av kall beige – och även deras nya mineral volympasta! Har gjort en liten tutorial hur jag använt dom på min youtube :) Har aldrig gjort nått sånt här på min YOUTUBE innan så jag hoppas ni gillar den! Mineralpastan är helt klart en ny favvo och sjuuuukt vad gott den luktar! Kolla gärna videon och säg vad ni tycker ♥

  -In collab with Björn Axén


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Björn Axén – Tutorial”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här