Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:58 | September 14, 2016

CALSSIC & SIMPLE

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
asos skorstarbucksstarbucks

 

PHOTOS BY ELIN KERO – CONTAIN ADLINKS
_SHORTS FROM ONE TEASPOON, HERE_TOP FROM NELLY, HERE_SHOES FROM ASOS (SOLD OUT)_
_JACKET FROM LINDEX, SIMILAR HERE_BAG FROM CHANEL, HERE_RINGS FROM H&M_

 

Okey, I suck so bad atm. Or atleast I have an excuse why my blog has been boring and empty as fuuuck these days here in NYC. But I’m going to be honest. It’s been too much. I have had about 3-4 hours a sleep every night, 6 different projects I need to have my full focus on ( one big thing happening soon that’s being released soon, three big collabs when I’m here that needs update every day, Fashion week itself, and filming two vlogs ). People might not undertsand that these things take time. And in between these things I need to eat, maybe hang out a bit with my friends and enjoy NYC. But yes, my time here in NYC has been so stressful. I go upp at 04-05 every morning to send emails back and fourth to sweden because of the time difference and my list of “To-do things” is an never ending story. I’m drained of energy. All I want to do now is actually to go home, drink coffee at home, edit pictures and go back to my normal “creativity” me that updates 2-3 times a day on my blog, and 2-3 times on instagram. But the days here in NYC has made me not being able to even sit down, edit pictures and blog/instagram. I haven’t been able to sit down at all, only at lunch. Luckily I DO have tons and tons of photos so i’m happy I’m not empty of content. So, I’m sorry guys. I know I suck atm, but my body and head is just drained of energy. I know that I’ll be back tomorrow as usual again since it’s the day we go home and after that It will go back to normal and even better. Love and thanks for understanding ♥ I’ll tell you all about it soon.

______________________________________

Okej, jag suger så hårt just nu. Men jag har iaf en ursäkt varför min blogg är tråkig och sugig som faaan under dagarna här i NYC. Men jag ska vara ärlig. Det har varit FÖR mycket dessa dagar. Jag har sovit 3-4 timmar per natt här, haft 6 stora saker att tänka på när jag varit här ( en stor sak som lanseras väldigt snart, tre stora samarbeten när jag är här som behöver updateras varje dag, fashion week och allt som hör till, filma två vlogs) . Folk kanske inte förstår att dessa saker tar tid. Och mellan allt detta ska jag hinna äta, kanske hänga med vänner och njuta av NYC. Men ja, min tid här i NYC har bara varit stressig. Jag har gått upp 04 – 05 nästan varje  för att få iväg mail i sverige pga tidsskillnaden och min “to-do” list tar aldrig slut. Jag är helt uttömd på energi. Jag vill faktist bara hem nu, hem till oss. Hem och dricka kaffe och redigera bidler och vara den vanliga “kreativa” jag som uppdaterar sin blogg 2-3 gånger per dag, och insta 2-3 gånger per dag. Men dagarna här har gjort mig okapabel till att sitta ner ens, bara udner lunchen. Som TUR är så har jag massor av bilder och de är bra. Så ja, jag är ledsen hörrni. Jag vet att allt kommer bli bra imorgon/ efter imorgon eftersom vi åekr hem då. Då blir allt normalt och även bättre ♥ Jag ska berätta allt sen.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

15 Responses to “CALSSIC & SIMPLE”

  1. Sofia on

    Angelica!!! Ta det lungt, stressa inte ihjäl dig! Vi finns här och stöttar dig. Du gör ett fantastiskt jobb (och jag kan bara tänka mig hur mycket tid/energi du lägger på ALLT) Du är en stor inspiration för många runt om i världen men glöm inte bort dig själv också! Kramar Sofia

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.