Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:58 | September 14, 2016

  CALSSIC & SIMPLE

  asos skorstarbucksstarbucks

   

  PHOTOS BY ELIN KERO – CONTAIN ADLINKS
  _SHORTS FROM ONE TEASPOON, HERE_TOP FROM NELLY, HERE_SHOES FROM ASOS (SOLD OUT)_
  _JACKET FROM LINDEX, SIMILAR HERE_BAG FROM CHANEL, HERE_RINGS FROM H&M_

   

  Okey, I suck so bad atm. Or atleast I have an excuse why my blog has been boring and empty as fuuuck these days here in NYC. But I’m going to be honest. It’s been too much. I have had about 3-4 hours a sleep every night, 6 different projects I need to have my full focus on ( one big thing happening soon that’s being released soon, three big collabs when I’m here that needs update every day, Fashion week itself, and filming two vlogs ). People might not undertsand that these things take time. And in between these things I need to eat, maybe hang out a bit with my friends and enjoy NYC. But yes, my time here in NYC has been so stressful. I go upp at 04-05 every morning to send emails back and fourth to sweden because of the time difference and my list of “To-do things” is an never ending story. I’m drained of energy. All I want to do now is actually to go home, drink coffee at home, edit pictures and go back to my normal “creativity” me that updates 2-3 times a day on my blog, and 2-3 times on instagram. But the days here in NYC has made me not being able to even sit down, edit pictures and blog/instagram. I haven’t been able to sit down at all, only at lunch. Luckily I DO have tons and tons of photos so i’m happy I’m not empty of content. So, I’m sorry guys. I know I suck atm, but my body and head is just drained of energy. I know that I’ll be back tomorrow as usual again since it’s the day we go home and after that It will go back to normal and even better. Love and thanks for understanding ♥ I’ll tell you all about it soon.

  ______________________________________

  Okej, jag suger så hårt just nu. Men jag har iaf en ursäkt varför min blogg är tråkig och sugig som faaan under dagarna här i NYC. Men jag ska vara ärlig. Det har varit FÖR mycket dessa dagar. Jag har sovit 3-4 timmar per natt här, haft 6 stora saker att tänka på när jag varit här ( en stor sak som lanseras väldigt snart, tre stora samarbeten när jag är här som behöver updateras varje dag, fashion week och allt som hör till, filma två vlogs) . Folk kanske inte förstår att dessa saker tar tid. Och mellan allt detta ska jag hinna äta, kanske hänga med vänner och njuta av NYC. Men ja, min tid här i NYC har bara varit stressig. Jag har gått upp 04 – 05 nästan varje  för att få iväg mail i sverige pga tidsskillnaden och min “to-do” list tar aldrig slut. Jag är helt uttömd på energi. Jag vill faktist bara hem nu, hem till oss. Hem och dricka kaffe och redigera bidler och vara den vanliga “kreativa” jag som uppdaterar sin blogg 2-3 gånger per dag, och insta 2-3 gånger per dag. Men dagarna här har gjort mig okapabel till att sitta ner ens, bara udner lunchen. Som TUR är så har jag massor av bilder och de är bra. Så ja, jag är ledsen hörrni. Jag vet att allt kommer bli bra imorgon/ efter imorgon eftersom vi åekr hem då. Då blir allt normalt och även bättre ♥ Jag ska berätta allt sen.


  15 kommentarer  15 kommentarer om “CALSSIC & SIMPLE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här