Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:27 | September 15, 2016

  MY FAVORITE KNIT

  BLICK stickad Bikbokblick stickad bikbokblick stickad bikbokblick stickad bikbokblick stickad bikbokblick stickad bikbokblick stickad bikbok

   

  MY FAVORITE KNIT
  PHOTOS BY ELIN KERO/EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS
  _KNIT FROM BIKBOK ( DESIGNED BY ME) , HERE_

   

  WOOP WOOP! So guess what? I’ve designed my own sweater for BikBok that are being released today in stores and online :) My babe Elsa has also designed her own sweater. I like em both a lot! Feels so much fun to wear a piece you’ve designed yourself. I went with a off-shoulder knit in a blue/grey-ish color. Feels totally right for fall&winter – don’t you agree? :) ♥ Between 15 september – 5 october BIKBOK has a campaign with 25% off on both our knits (!!) yeeeey! You can find my own designed sweater HERE!

  ____________________________________________________

  WOOP WOOP! Så gissa vad? Jag har designat en egen stickad topp för BikBok som släpps i butik och online idag :) Min babe Elsa har också designat en stickad topp! Jag diggar dom båda massor! Känns så kul att ha på sig nått man själv skapat. Jag körde iaf på en off-shoulder look med en blå-grå färg som känns helt rätt inför hösten & vintern – håller ni inte med ? :) ♥ Mellan 15 september – 5 oktober kör BIKBOK en kampanj med 25% av på våra stickade toppar(!!) yeeeey! Ni hittar min egendesignade topp HÄR!


  31 kommentarer  31 kommentarer om “MY FAVORITE KNIT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här