Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:23 | September 16, 2016

#BATHROOM

UNCATEGORIZED 2
hotel5hotel7

 

BATHROOM SELFIE

 

Finally back home after a actually pretty fast flight home :) But as I’ve said I still have lots of photos and now it begins. My bad update is a past now when i’m home! YEY! I got back in the middle of the day but I’ve spent the entire day at the hospital after the small car accident – that’s why I haven’t blogged until now. So after meeting 2 doctors that felt my neck, testing my movement, where my pain is and so on they told me I have a bleeding in my muscles around my neck from the accident. It’s nothing serious but it’s still hurts and I need to eat a medicin for keeping me away from inflammation in the muscles and I need to do exercises for the neck so it doesn’t get stiff and might need acupuncture. Well, it was worse than i thought ( I thought i only stretched my neck a bit ) but at least it’s not a whiplash or that something is broke – this will heal  and I’ll be soon be back to normal! I’ll write here before I go to bed ♥

____________________________________________

Äntligen hemma efter ett ganska snabbt flyg hem :) men som sagt jag har ju massa bilder kvar att visa er så nu börjar de. mina dåliga updates slutar här också! YEY! Kom tillbaka mitt på dagen idag så jag har spenderat hela dagen på sjukhuset efter krocken och allt – de är därfr jag inte bloggat idag innan. Så efter att ha träffat 2 läkare som känt och klämt på nacken, tryckt på punkterna som gör ont osv så har dom kommit fram till att jag har en blödning i muskeln runtom nacken. De är inget allavrligt men de gör ju fortfarande ont och jag behöver äta en anti-inflamatorisk medicin för at slippa få en inflammation i muskeln. Jag behöver göra rörelse-övningar ett tag framöver för att nacken inte ska bli stel samt gå på akupunktur. De är ju värre än jag trott ( trodde de bara var en sträckning) men skönt att de inte är en whiplash eller att ått gått sönder. Så jag kommer bli bra och tillbaka som vanligt om ett tag :) skriver här innan jag somnar ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

12 Responses to “#BATHROOM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.